Hur man tar bort radion från en 2008 Honda Pilot

Den första modifieringen många människor gör för att anpassa sina bilar är att byta ut stereon. En anledning de gör detta är att ofta kan du få fler funktioner med en eftermarknad stereo än du kan med de flesta standard-utrustning däck. Borttagning fabriken däck i en 2008 Honda Pilot att installera en ny modell är ganska enkelt, det borde inte ta mer än 30 minuter med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna på ramen runt mätaren klustret, strax ovanför hastighetsmätaren. Ta bort dem med hjälp av Phillips-skruvmejsel, dra sedan ut bezel med händerna.
2

Dra ut panelen precis till vänster om stereon och till höger om klustret du drog ut i Steg 1, med händerna för att frigöra klämmorna. Placera bladet på platt skruvmejsel mellan beklädnaden på andra sidan av stereon bezel och instrumentbrädan och bänd försiktigt loss panelen.
3

Håll beklädnaden runt stereo, med händerna, och dra den mot dig för att frigöra klämmorna som håller den på instrumentbrädan. Dra de elektriska anslutningarna på baksidan av trim panel, med händerna.
4

unbolt beståndet stereo från instrumentpanelen, med 1/4-tums Ratchet och uttag, lyft sedan ur instrumentbrädan. Koppla ur kablarna och koppla bort antennen bly.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81219.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.