Hur du ansluter en Ford Satellite Radio

Ford Motor Co, den näst största biltillverkaren i USA och den femte största i världen, grundades av Henry Ford i 1903 och har sitt huvudkontor i Dearborn, Mich Många Ford-bilar , inklusive Explorer, var Taurus och F-150, tillverkat i år tidigare med "sat-ready" radioapparater. Satellit-klar radioapparater, samtidigt saknar en inbyggd satellit-radio, har möjlighet att styra en extern tuner och spara satellitstationer, så att användaren kan tilldela dem till radions förinställda knappar. Saker du behöver
Satellite radio Begagnad Ford specifik radio Drill adapter Mössor och borrar
Skruvmejsel
Tänger
Satellite radioantenn
Panel
borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Bestäm bästa placering i fordonet där satelliten radio och Ford specifika radio adapter kommer att döljas, t.ex. under passagerarsätet. Förborra hålen för att fästa mottagaren och adaptern med en borr och borrar. . Säkra tuner och adaptern med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel
2

Koppla bort fordonets svart negativ (-) batterikabeln med en tång
3 <. p> Placera antennen på taket av fordonet. Antennen innehåller en stark magnet som håller den fast när den är satt på plats. Dra den bifogade antennkabeln till satellitmottagare du monterade tidigare, dölja kabeln i bilens gjutning och trim bitar som du går. Anslut kabeln till identifierade porten på satellitradio tuner.
4

Anslut den medföljande kabeln som ansluter satellitradio tuner och Ford specifika radio adapter till de identifierade portarna på båda enheterna.

5

Använd en panel borttagningsverktyg att ta bort plasten trimningsstycket som täcker fabriken radion på instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som håller fabriken radio på plats. Dra bort radion från instrumentpanelen, utsätta radion trådarna.
6

Anslut ena änden av den medföljande radiogränssnittet kabeln i RCA-ingångar på baksidan av bilens radio. Dra den andra änden av gränssnittskabeln till Ford radio adapter och koppla in den i den identifierade port.
7

Skjut bilens radio på plats på instrumentbrädan och fäst den med skruvarna som togs bort tidigare. Tryck på plast beklädningsdetalj tillbaka på plats. Anslut den svarta negativa batterikabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82675.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.