Hur man installerar en i bilen CD-spelare Steg-för-steg

hur du installerar en CD-spelare i din bil, lastbil eller SUV kommer att variera beroende på fordonets märke och modell. Följ reparationshandbok för din bil för att ta bort streck paneler som döljer stereon. Stegen för installation av nya CD-spelaren är vanliga bland fordon när streck panelerna tas bort. Köp adaptern ledningsnätet för att göra den nya enheten är kompatibel med bilens stereo kablage. Använd ett överstycke adapter eller installation krage som medföljer CD-lager för att passa däcket i stereo fäste för din bil. Saker du behöver
Skiftnyckel
manuell Auto Repair (specifikt för din bil) katalog Aftermarket stereo installation sleeve
Platt skruvmejsel (eller andra små, raka verktyg) katalog Kabelstam adapter

Visa fler instruktioner
1

bort bilens negativa batterikabeln från den negativa batterikabel post med skiftnyckeln. Skruva kabelns bulten vid punkten för anslutning till batteriet och placera kabelns klämma bort från terminalen.
2

Ta fabriken stereo från instrumentpanelen stereo docka för fordonet. Konsultera fordonets reparationshandbok för exakta rutiner för att ta bort lager stereo.
3

Koppla stereo ledningarna från baksidan av beståndet däck genom att dra ur plast tråd kontakterna från butikerna. (Tryck ihop utlösningsmekanismen på kontakterna om närvarande, för att koppla ur ledningarna.)
4

Placera insättningshylsan i stereo docka av fordonet. Hylsan anpassar dockan för att passa den nya CD-spelaren. Skjut hylsan i dockan tills den snäpper på plats.
5

Skjut metallflikarna på insidan av hylsan utåt med en skruvmejsel eller något annat litet verktyg. Flikarna fälla ut för att säkra hylsan på plats i dockan.
6

Anslut bilens stereo kablage i plasten bly kablage kontakter. De bly kontakterna liknar stereo ledningar kontakterna och montera ihop på samma sätt stereo ledningar ansluts till uttag lager stereo.
7

Anslut ledningsnätet stereo leder till motsvarande uttag på den bakre panelen av den nya CD-spelaren.
8

Skjut CD-spelaren i monteringshöljet. Skjut spelaren in i hylsan tills den låses på plats. Dra CD-spelaren med ansiktet trim av stereon för att se till att enheten sitter ordentligt i dockan på bilens instrumentbräda. CD-spelaren vara kvar innanför dockan om den är ordentligt på plats.
9

Byt instrumentbrädan paneler och annan täckning över stereon dockan per reparation manual.
10

Placera jordkabel på den negativa batterikabeln inlägget. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81461.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.