Hur du väljer Bilhögtalare

Välja ett nytt högtalarsystem för din bil kan vara en utmaning, med tanke på det stora utbudet av högtalare val på marknaden. Välja rätt bilens högtalare handlar om att hitta högtalare som matchar din nuvarande systemets specifikationer och ryms inom din budget. När det kommer till bilens högtalare, extrafunktioner och tillbehör faller generellt under en smaksak, men det finns några allmänna riktlinjer som du bör följa för att välja rätt par bilens högtalare. Instruktioner
1

Kolla wattmärkning tryckt på din bilstereo. Den wattmärkning kommer att ge dig en kraft och känslighet för att leta efter i bilens högtalare. Leta efter RMS (Root Mean Square) wattmärkning på din bilstereo. RMS Betyg Information stereons hållbar effekt.
2

Ta en MP3-spelare eller CD med dig till bilstereo butiken så att du kan testa dina val av högtalarsystem med musik som du lyssnar på .
3

Välj högtalare som passar RMS watt utbudet av din bilstereo. RMS watt i högtalarna kan vara något över eller under stereon utgång men effektklasser bör inte vara mer än något disparata.
4

Bestäm mellan "full-range" eller "komponent" högtalare. Full-range högtalare ger hög, mellan och låg ljud allt i en högtalare enhet, medan högtalarna i en komponent system fungerar i par för att producera toppar, mittbiten och dalar. Full-range högtalare kommer i allmänhet erbjuda de lägsta priserna, medan komponent talare kommer att erbjuda det bästa ljudet
5

Begränsa ditt val av talare till de som passar till bilens högtalare fästen -. Om de installerar rakt i eller med hjälp av en konsol. Mät dina högtalare fästen med ett måttband eller använda en online "Fit Guide" för att hitta vad storlek talare kommer att arbeta med din bil (se Resurser). Mät högtalare djupet av bilens högtalare fästen och jämföra dem med djupet av dina potentiella högtalarna innan du gör ditt beslut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80897.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.