Instruktioner för hur man tar bort en Ford Stereo Excursion Bil

Ford Excursion var en stor SUV byggd på Ford F-250/F-350 chassit. Det såldes 2000 till 2005. Utfärden kom standard med en fabrik stereo, även om vissa modeller kan ha en CD-spelare, medan andra har en kassettspelare. Vid något tillfälle, kanske du vill ta bort Excursion fabrik stereo så att du kan antingen ersätta den med en uppgraderad enhet eller tillgång till hårdvaran som krävs för att ta bort din instrumentbräda komponenter. Saker du behöver Begagnad Ford DIN verktyg
tång eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en uppsättning Ford DIN verktyg för att ta bort Excursion radio. Dessa behöver inte göras av Ford. Du kan köpa från en eftermarknad leverantör DIN verktyg som är gjorda för Fords.
2

Kontrollera att din utflykt motor är avstängd och pop huven. Koppla bort den negativa batterikabeln. Använd en tång eller en skiftnyckel. Detta skyddar dig och hindrar chock.
3

Steg tillbaka inuti Excursion. Sätt en av de Ford DIN verktygen i den vänstra sidan av radion. Du ser två hål. Skjut varje ände av den första DIN verktyget i den vänstra hål.
4

Sätt den andra Ford DIN verktyg i den högra hål. Skjut båda DIN verktyg i ordentligt för att säkerställa att de är monterade.
5

Applicera tryck utåt på Ford DIN verktyg. Detta frigör interna-mount klipp. Samtidigt som utåtriktat tryck, skjut ut radion. Använd DIN verktygen som ett handtag för att göra det.
6

Koppla anslutningarna från baksidan av Excursion radio. Alla modeller har minst två anslutningar. Men om din utflykt har en ytterligare funktion, såsom satellitradio, kan det ha tre anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81802.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.