Hur tar jag bort en högtalare Cover på en '96 Mercury Sable?

I 1996 års Mercury Sable har två högtalare monterade i varje framdörr. En är monterad upp nära den nedre främre hörnet av fönstret, medan den andra är belägen vid botten av dörrpanelen. Den övre enheten täcks av en snap-on grillen medan den nedre enheten är dold bakom luckan själv. För att komma åt den undre enheten, måste du ta bort luckan. Eftersom Mercury Sables använder ett kompletterande system för krockkudde, alltid koppla bort den negativa batterikabeln, då den positiva batterikabeln och vänta två minuter innan du tar bort luckan. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till din Sable och lokalisera den övre högtalaren locket, som ligger direkt under nedre främre hörnet i fönstret. Tryck försiktigt ihop sidorna av locket och det kommer att dyka upp, bort från dörrpanelen.
2

Leta nedre högtalaren grille.This görs i dörrpanelen, och talaren kan endast nås genom att ta bort luckan. Innan du tar bort dörrpanelen, koppla den negativa batterikabeln, då den positiva kabeln och vänta i två minuter innan du fortsätter.
3

Kräng av trim locket, vilket är den plastbiten bakom dörr draghandtag. Använd skruvmejseln, lossna pluggen i botten av dörren dra fickan och ta bort skruven genom att vrida den moturs.
4

in skruvmejseln mellan dörrpanelen och dörren. Lyft försiktigt skruvmejseln för att lösgöra klippen från botten och sidorna av panelen.
5

Swing botten av dörrpanelen ut. Ta bort de elektriska kontaktdonen från baksidan av panelen. Lyft rakt upp på panelen, ta bort den från dörren. Den nedre högtalaren är nu tillgänglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81782.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.