Hur installerar jag ett 6 Player Disc CD i en 2004 Ford Escape?

Medan 2004 Ford Escape erbjöd sex skivan in-dash CD-spelare som tillval, var spelaren inte standardutrustning. Uppgradering från en enda skiva spelare till en sex-skiva enhet tillåter dig att spendera mer tid att njuta av din musik och mindre tid fumla med CD-skivor när du vill lyssna på en annan skiva. Medan sex skivväxlare själv är ganska dyrt, kan du spara arbetsmarknaden pengar och installera det själv om du har grundläggande mekanisk fallenhet och ca 30 minuters fri tid. Saker du behöver Sida 2 Ford verktyg radio borttagning
Visa fler instruktioner
1

Infoga verktygen radio borttagning i de dubbla spåren på de yttre kanterna av befintliga spelarens fronten tills du känner att de klickar på plats. Du kan köpa verktygen från din lokala professionella verktyg försäljaren för en liten avgift.
2

Dra verktyget hanterar utåt, mot Escape dörrar och tillbaka mot dig för att dra spelaren ur instrumentbrädan.

3

Nå bakom spelaren och koppla bort antennen och kablaget för hand. Ställ den gamla spelaren åt sidan. Håll sex skivspelaren upp till strecket och anslut antennen och kabelnätet till baksidan av det för hand.
4

Skjut spelaren i instrumentbrädan tills du hör att det klickar på plats och fronten är i nivå med resten av instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81735.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.