Hur man installerar en huvudenhet på en 2005 Acura RSX Type S

Under 2002 Acura RSX infördes för att ersätta Acura Integra. Kroppen stil sprang fram till 2006, då Acura beslutade att gå en annan riktning med deras varumärke. De huvudenheter i dessa bilar var tillräcklig under 2005, men ingenting jämfört med vad som har producerats av eftermarknaden under de senaste åren. Funktioner som navigation, kan in-dash cd-växlare och satellitradio alla att läggas till din bil och mer, vilket också kan lägga till återförsäljning värdet av fordonet. Denna process kan göras på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Eftermarknad huvudenheten
Avbitare
Wire crimpers
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Leta panelen under beståndet stereo med eluttag. Dra bort det på instrumentpanelen för att frigöra klämmorna som håller den på plats. Ta bort de två skruvarna i botten av radion med Phillips-skruvmejsel. Dra ut radion fästet ur instrumentbrädan och dra ur kablarna från baksidan.
2

Skruva radion från radion fästet med Phillips-skruvmejsel. Dra radion ur hållaren. Skruva fickan från radion fästet om instrumentbrädan har en. Skruva loss ramen från radion fästet med skruvmejseln och dra komponenterna isär. Skruva av fara övergång från ramen med hjälp av skruvmejsel och dra ut brytaren.
3

Montera fordonsspecifika dash kit till hållarenheten med Phillips-skruvmejsel. Fäst fara övergång till instrumentbrädan kit på samma gång. Skjut buren medföljer eftermarknaden huvudenhet i instrumentpanelen kit och bänd upp flikarna på buren med hjälp av platt skruvmejsel, för att säkra buren till dash kit. Skjut in radion i buren tills det klickar på plats.
4

Fastställa fordonsspecifika kabelnätet i linje med sele medföljer eftermarknaden huvudenheten så trådändarna är bredvid varandra. Strip en kvarts tum av tråd bort i slutet av varje tråd i båda selar. Para ihop matchande färgade trådar tillsammans och pressa dem med de blå rumpa kontakter och crimpers.
5

Anslut ena änden av selen till kabelnätet du frånkopplad från fabriken huvudenhet i steg 1. Anslut sedan den andra änden till baksidan av eftermarknaden huvudenheten. Skjut hela enheten i instrumentpanelen och skruva in den i instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Tryck på den nedre instrumentpanelen med strömkontakten på instrumentbrädan tills den klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81527.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.