Beskriver anslutning av stereo i en Nissan 200SX

Nissan 200SX var ett namn som ges att utse den tvådörrars version av Nissan Sentra. Det kom utrustade med en stereo med funktionerna i en AM /FM-mottagare och kassettspelare. Många människor har nu uppgraderat till digitala medier för att lyssna på och lagra sin musik. Eftermarknaden stereoapparater finns med de mest up-to-date funktioner, och kan installeras i en 200SX helt enkelt genom att ta bort streck trim panelen och anpassa ledningarna. Saker du behöver
Skiftnyckel
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Wire anslutningsadapter
Visa fler instruktioner
1

lossa och ta bort minuspolen på bilbatteriet, med en skiftnyckel. Detta rekommenderas alltid när man arbetar med bil electronincs. Bänd plastskyddet mellan fara och tina släcks med hjälp av en platt skruvmejsel
2

. Ta krysskruven placerad undertill. Bänd radion trim instrumentbrädan med en platt skruvmejsel tills du har möjlighet att ta bort den med händerna. Haka faran och avfrostning switch anslutningar tråd.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller radion. Dra radion enheten ur instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som håller fast stereon till sina konsoler. Koppla loss kablarna från baksidan av radion.
4

Installera den nya radion i fästena och skruva in skruvarna.
5

Fäst kablaget i den nya stereon till en kabelanslutning adapter, specifik för en Nissan 200SX. Snap in anslutningarna plats.
6

Fäst kablaget i Nissan 200SX till den andra änden av kabeln anslutningsadapter. Knäpp kontakterna på plats.
7

Sätt i den svarta kabeln radioantennkabeln till radioantenn porten på baksidan av den nya stereon.
8

Skjut den monterade enheten i konsolen för 200SX. Sätt tillbaka skruvarna. Återanslut avfrostning och fara ledningar. Byt radion dekorpanelen. Sätt tillbaka den negativa kabeln till bilbatteriet terminalen. Slå på den nya stereon för att testa att ledningarna var framgångsrik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82213.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.