Hur Wire Två DVC 6-ohms subwoofers

Kablage dessa två subs tillsammans kommer att ge din förstärkare en 1,5-Ohm, eller 6-Ohm impedans belastning. Ju lägre impedans, desto starkare subs. Problemet är, är bara de bästa ampere utformade för att köras vid 1,5-Ohm 's, och 6-Ohm konfigurationer är nästan värdelösa med moderna ljudanläggningar, eftersom de alla är utformade för att köras vid 4-Ohms eller mindre. Se till att köpa en förstärkare som är stabil ned till en 1-Ohm impedans nivå. Saker du behöver
Högtalarkabel
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Skär fyra lika stora bitar av högtalarkabeln. Nu skär fyra mindre (men ändå lika) stora bitar av högtalarkabeln. Du har åtta stycken totalt, i två olika storlekar.
2

Avisolera ändarna av hela tråden. En centimeter av exponerad tråd är allt du behöver.
3

Anslut en av de längre stycken av högtalarkabeln till den positiva polen på förstärkaren, och den positiva polen på sub nummer ett ( talspole en). Gör samma sak för den andra sub. Du kommer att gå från amp positiv till sub positivt på den första röstspolen av de andra sub.
4

Gör samma sak för de negativa trådarna. Anslut en av de längre stycken av högtalarkabeln till den negativa polen på förstärkaren, och den negativa terminalen på sub nummer ett (talspole en). Upprepa processen för den andra sub. Du kommer att gå från amp negativ till sub negativt på den första röstspolen av de andra sub.
5

Använd mindre bit tråd att köra hoppare från talspolen till talspolen. Kör tråden från positivt talspole en (av sub en) till positiv ljudspolen två (av sub en). Gör samma sak för de negativa.
6

Anslut byglarna till sub två på samma sätt som du gjorde med sub ett i steg 5.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81308.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.