Hur gör jag koppla in en CD-spelare i en 1992 Volkswagen Passat?

I 1992 års Volkswagen Passat kom med en vanlig AM /FM-stereo med kassettdäck. Tillvalet CD-spelaren var en enda skiva, in-dash modell specialanpassat för stock högtalare arrangemanget. Passat ägare som vill uppgradera till en mer kompetent och kraftfull CD-spelare kan göra det med relativ lätthet. Köp en adapter kablage för att ansluta den nya CD-spelare och har det installerat på mindre än en timme. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
8-mm-uttag och kör
Aftermarket stereo monteringssats
Kabelstam adapter
tunt tyg (tillval)

Visa fler instruktioner
1

Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till den negativa batterikabeln. Den negativa kabel ansluter batteripolen till ramen av Passat. Använd en 10 mm nyckel för att vrida bulten två hela varv, så att du kan ta bort kabeln från terminalen.
2

Placera en trim panel borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel i globlinjen som separerar streck panelen runt stereon och den huvudsakliga instrumentpanelen på instrumentbrädan. Bänd i det mindre glaset fritt från instrumentbrädan. Låt panelen att hänga framför instrumentbrädan. Koppla inte krockkudden ledningsdragning för att undvika en resa till generalagenten för återanslutning.
3

Ta bort de två bolt skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med 8 mm hylsa och kör. Spara skruvarna för användning under installationen av den nya enheten.
4

Skjut beståndet däck från Volkswagens stereo mount. Koppla de två kontakterna stereo ledningar från uttagen på baksidan av stereon. Koppla loss antennkabeln från däck och ställa in stereon åt sidan.
5

Infoga Volkswagen stereo monteringssats (fronten adapter) till dockan. Skruva i bulten skruvar för att fästa adaptern på plats i stereo montering dockan. Anslut stereo ledningar in kablar till kabelnätet adaptern
6

. Sätt in adapterns leder till önskade uttag av den nya CD-spelaren. Anslut antennkabeln leder in i antennuttaget på baksidan av CD-spelaren.
7

Skjut nya däck i öppningen från fronten adaptern. Skjut in CD-spelaren i monteringssatsen tills den låses på plats.
8

Byt mindre instrumentpanelen över stereo montering. Tryck runt panelen att snäppa tillbaka mot instrumentbrädan.
9

Byt ut negativa batterikabeln över den negativa batteripolen. Dra åt skruven för att säkra kabelns klämma med den 10-mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81719.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.