Hur man installerar en CD-spelare i en 2001 Chevy Blazer

När du installerar en CD-spelare i en 2001 Chevy Blazer, behöver du en monteringssats om CD-spelaren är en fabrik modell. Orsaken är att kroppen och inför de CD-spelare och stereo kanske inte samma storlek. Kitet innehåller nödvändig hårdvara och en frontplatta av rätt storlek för att passa i instrumentpanelen. Gör-det-självare kan installera en ny CD-spelare utan större problem med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejselsats
Monteringssats
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorn facket och koppla den negativa batterikabeln genom att lossa muttern på terminalen med en skiftnyckel.
2

Avlägsna trimplatta från instrumentpanelen där den befintliga radio installeras genom att försiktigt bända bort det med en platt skruvmejsel.
3

Ta bort skruvarna som håller radion på instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel. Dra ut radion i instrumentpanelen långt nog att du kan koppla ur antennen och ledningsnätet.
4

Anslut elektriska ledningar och ledningar antenn till den nya CD-spelaren genom att sätta dem i. Placera CD-spelaren i öppningen för radion i instrumentpanelen, och dra åt skruvarna till 17 tum-pounds med momentnyckel och en skruvmejsel bit.
5

Välj lämplig fronten ur monteringssatsen för Blazer streck. Placera frontpanelen på CD-spelaren. Placera trimplatta på instrumentbrädan där CD-spelaren är installerad. Anslut den negativa kabeln till batteriet och dra åt terminalen muttern med skiftnyckeln.
6

programmera CD-spelaren enligt tillverkarens anvisningar för det märke du installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82833.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.