Hur man installerar en Mazda 3 Sub

Mazda 3 är en av de mest roliga att köra små bilar som finns i USA idag. Det är en sprallig bil med massor av kraft och utrymme för fyra personer och alla deras redskap. Uppgradering av stereo är relativt lätt att göra. Huvudenheten kan ersättas med en mer avancerad enhet, och det finns gott om utrymme i bagageluckan för en subwoofer. Beroende på om sub installeras i sedan eller kombi modell, kanske du vill justera placeringen något, men den grundläggande proceduren är densamma. Saker du behöver
Sub kapsling
Sub
Högtalarkabel Skruvmejsel
Skruvar
trälim
Kraftig kardborre
Visa fler instruktioner

1

Mät utrymmet i bakluckan där du vill placera subwoofern. Med kombi, kan du montera sub längs sidan av stammen eller längs de bakre sätena. Med sedan, kan det vara bättre att placera den parallellt med de bakre sätena, men sub kan också monteras längs ena sidan.
2

Mät sub inhägnad för att se till att det kommer att passa i utrymme du har valt.
3

Anslut subwoofern till terminalen koppen med högtalarkabeln. Montera subwoofer i sub höljet och fäst den med skruvar och en skruvmejsel.
4

Fäst minst två remsor av tunga kardborrband i botten av sub kapsling med trälim. Gör remsorna så länge som möjligt så att sub kommer att stanna på plats när den är monterad. Fäst två motsvarande band på mattan av stammen med tyg lim.
5

Anslut högtalarkabeln till förstärkaren och köra kablar genom bilen till bålen, i närheten av där du kan montera sub. Du kan köra dem under kanten av plasten trim genom att lyfta det en aning med en skruvmejsel eller du kan lossa trim bitar. Dessa bitar är fäst med clips och är lätta att ta bort.
6

Anslut högtalarkabeln till baksidan av sub hölje och placera sub inneslutningen ordentligt på kardborrebandet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82225.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.