Hur du ansluter en Aiwa Radio i en 1987 Pontiac Firebird

Aiwa tillverkade en rad eftermarknaden stereo enheter när de var en självständig enhet innan de införlivas som en division inom Sony Electronics. Du behöver en frontplatta adapter och en kabelhärva adapter för att installera en Aiwa eftermarknaden stereo i en 1987 Pontiac Firebird. Innan du kan installera en ny radio, måste du först ta bort den gamla stereon, vilket kan göras enkelt med en skruvmejsel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Faceplate adapter
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

koppla ifrån bilbatteriet minuspol. Placera den bortkopplade kabeln från batteriet.
2

Ta bort de fyra skruvarna från hörnet av radions trim bezel. Dra av infattningen. Demontera bulten skruvarna som håller radion. Dra ut radion från instrumentbrädan. Koppla loss kablaget och radioantenn kabeln.
3

Placera fronten adaptern i instrumentpanelen radio utrymme. Skjut hylsan radioinstallationen medföljer Aiwa radion i portalen i fronten adaptern, tills framkanten är nivå med fronten. Böj flikarna på sidan av hylsan 90 grader i de därför avsedda spåren för att förena de två stycken. Skjut in enheten i instrumentbrädan.
4

Anslut kabelstammen av Aiwa radion till en kabelstam adapter specifik för 1987 Pontiac Firebird. Anslut den motsatta änden av kablaget adaptern till bilstereo kabelstammen av Firebird.
5

Anslut radion antennkabeln i antennuttaget, placerad på den vänstra sidan av den bakre delen av Aiwa radio.
6

Mata ledningarna och anslutna radio i radion insättningshylsan noga med att inte klämma eller nypa någon av ledningarna. Skjut radion tills den låses på plats i anläggningen ärmen. Återmontera radion kåpa.
7

Återanslut kabeln till den negativa polen på bilbatteriet. Slå på tändningen, och testa Aiwa radions funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82513.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.