Hur att göra arbetet CD-spelare i en Toyota Sienna

Varje Toyota Sienna modell levereras med en CD-spelare, så att du kan lyssna på din favorit CD-skiva-baserad musik. Om du är ny till Toyota Sienna eller bara vill ha några instruktioner på stereo, följa en uppsättning regler för att säkerställa den inbyggda CD-spelaren producerar musik från dina insatta skivor. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Ström på Toyota Sienna.
2

in en ljud-CD i Toyota Sienna cd-spelare. Sätt inte en data-CD eller en DVD i enheten, eftersom spelaren inte kan läsa skivan. Likaså, kan du inte sätta in mini-CD, eftersom spelaren är oförmögen att anpassa skivan med den interna spelaren.
3

Justera volymen för att passa dig. När du sätter i CD, justerar stereon automatiskt till CD-funktionen och börjar spela det första spåret.
4

Mata ut CD om CD-skivan inte fungerar. Detta beror på att skivan är smutsig. Torka av undersidan av skivan med en ren trasa för att avlägsna damm, fingeravtryck och annat skräp fastnat på skivan.
5

Kontrollera din Toyota Sienna bruksanvisning för placeringen av stereo säkringen (den box ligger under ratten, men placeringen av säkringen varierar, beroende på årsmodell du har). Om stereon och klockan inte fungerar, är det därför att säkringen har gått. Gå till säkringsdosan, ta bort den skadade säkringen och sätt i en ny säkring. Detta gör att strömmen kan flöda tillbaka till stereon och ser dina ljud-CD spelas upp i högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82468.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.