Installation av en bandspelare i en Civic 7G

Den sjunde generationens Honda Civic såldes mellan 2001 och 2005 och kom med antingen en in-dash kassettdäck eller en CD-spelare, som är den mer populära alternativet. Om du har en stor tejp samling och vill byta ut din in-dash CD-spelare för en fabrik Honda kassettdäck, då kan du få det göra det själv med rätt verktyg. Denna process bör ta ungefär en timme, och kräver inga speciella verktyg. Saker du behöver
Honda bandspelare
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra loss kåpa runt parkeringsbromsen med händerna. Ta bort de två skruvarna under panelen med en Phillips-skruvmejsel.
2

Ta bort clipsen på sidan av mittkonsolen och ta bort skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Dra mittkonsolen tillbaka mot stammen. Dra ut panelen eluttag med händerna, och ta bort skruvarna på undersidan av panelen med en Phillips-skruvmejsel.
3

Dra instrumentpanelen runt klimatkontroll och stereo off av instrumentbrädan med händerna. Koppla ledningarna från baksidan av ramen med händerna.
4

Ta klimatet kontrollerna från baksidan av ramen med hjälp av en kryssmejsel. Skruva av CD-spelaren från sidofästen på ramen med och dra ut CD-spelaren.
5

Skjut bandspelare i stället för CD-spelaren och skruva den på plats. Skruva panelen klimatkontroll tillbaka på plats också, anslut sedan kablarna på baksidan av instrumentbrädan bezel. Tryck infattningen på instrumentbrädan. Sätt ihop resten av instrumentbrädan i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82157.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.