Hur ansluta Subwoofers till en Stock Deck

Baslåda lägga bas till en bil ljudsystem, vilket leder till en väl avrundad stereo. Om du vill mode i största möjliga ljud, det finns inga panelhögtalarna som ger den makt som subwoofers kan ge. När du lägger till subwoofers till ett lager (eller fabrik) stereo däck, måste du antingen lägga drivna subs eller ha en förstärkare redan en del av ditt system. Vilket sätt du väljer att gå, kan du hoppa över tjänster av en ljud tekniker och installera subwoofers själv. Saker du behöver
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
stjärnskruvmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Borra
gummigenomföringarna
Högtalarkabel
10 millimeter skiftnyckel

Visa fler instruktioner
Lägga Subwoofers
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Använd en stjärnskruvmejsel eller 10 millimeter skiftnyckel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln.
2

Fäst ringen terminalen med nätkabel bifogas (från förstärkaren kabelsats) till den positiva batterikabeln.
3

Dra kabeln strömförsörjningen från motorrummet till det inre Fordonets hytt. Vissa fordon har en öppning redan på plats genom vilken du kan dra kabeln. Om din bil inte har en öppning, borra en öppning och placera en gummigenomföring i hålet för att skydda kabeln.
4

bort bilens stereo från instrumentbrädan. Rådgör med din bil bruksanvisning för specifika instruktioner för borttagning för ditt fordon. Dra stereo tillräckligt långt från instrumentbrädan för att nå ledningarna på baksidan av däcket.
5

Koppla ledningarna från baksidan av stereon. Det finns enstaka kablar (strömförsörjning och antenn) samt grupperade ledningar (högtalare). Dra kablarna och de grupper av vit plast bindemedel.
6

Anslut stereo ledningar från fordonet till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var lämpliga anslutningar ska göras. Anslut ledningsnätet leder till beståndet stereon.
7

Anslut signalkabeln och sätt på bly (ingår i förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern. Dra signal och strömpåslag på kablarna genom baksidan av stereon dockan på golvet i bilen.
8

Lyft mattan från golvet i bilen med trim verktygsstativ borttagning. Dra kablarna från stereon och strömförsörjning från batteriet under mattan till den bakre delen av fordonet. Förlägg signalkabeln och strömkabeln på motsatta sidor av fordonet för att undvika störningar.
9

Place de drivna sub i bagageluckan på bilen. Anslut jordledningen (amp kabelsats) från sub till en bult i bagageluckan. Du kan behöva lyfta en del av mattan för att hitta en bult ansluten direkt till ramen av fordonet.
10

Anslut signalkabeln, turn-on bly och strömkabeln till sub.
11

tillbaka stereon i instrumentpanelen i bilen.
12

Placera den negativa batterikabeln runt batteriets minuskabel inlägg. Dra kabelns klämma runt ledningen med en stjärnskruvmejsel eller 10-millimeters fast nyckel.
Ansluta Icke-aktiva subwoofers.
13

Koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa batterikabeln.
14

Placera subwoofers i bakre lastutrymmet av SUV, eller bakluckan på bilen.
15

Anslut förstärkaren till subs i en parallell kretsarrangemang. En parallell krets som förbinder (via högtalarkabeln) den negativa utsignalen från förstärkaren till den negativa ingången på den första sub. Anslut den positiva utgången till den positiva ingången på den första sub.

Anslut negativa ingångarna på båda subs tillsammans (via högtalarkabeln). Anslut de positiva ingångarna på båda subs tillsammans (även via högtalarkabeln).
16

Byt ut negativa batterikabeln runt den negativa batterikabeln. Dra kabelns klämma med en stjärnskruvmejsel eller 10-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80887.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.