Hur fixar jag en bakre dörrlås på en Ford Expedition?

Det kan finnas många orsaker till dörrlåset i din Ford Expedition att inte arbeta, men de vanligaste orsakerna är låscylindern själv eller stången ansluter den till dörrlås. Du kan ersätta något av dessa komponenter för att fixa låset, byta låscylindern innebär byte av dörrhandtag liksom på de flesta modeller. Fastställande låset på bakluckan av Expedition är ungefär som att reparera låset på ytterdörren. Saker du behöver
Wrench
Trim pinne
Hooked verktyg /rag
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj fönstret hela vägen och koppla bort den negativa batterikabeln.
2

Lossa manuella fönster vev, med ett fast redskap eller en trasa, eller bända bort det elektroniska fönstret kontrollerna med en trim pinne, koppla den elektriska kontakten.

3

Bänd bort alla återstående trim ramar på dörrpanelen och ta bort panelens skruvar. Bänd loss dörrpanelen med ett stort trim pinne och dra panelen utanför dörren.
4

unsnap och lossa plastclips fäster låscylinder och dörrhandtag till spärrstången genom att nå genom dörrens åtkomst hål. Om problemet är att låsets spärrstång är frånkopplad eller trasig, återansluta eller byta ut den.
5

bort fästmuttrarna för yttre handtaget, med hjälp av en liten skiftnyckel och ta bort handtaget och lås cylinder om cylindern är problemet.
6

Installera det nya handtaget och cylinder i dörren och tillämpa monteringsmuttrarna.
7

Anslut spärren stänger till dörren handtaget . samt låscylindern
8

Anslut dörrpanel med clips och skruvar, därefter återansluta trim ramar, kontroller fönster och batterikabel

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81800.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.