Hur man installerar en Pioneer CD-spelare i en bil

Pioneer tillverkar ett omfattande sortiment av komponenter bilstereo. Pioneer CD-spelare är utformad för att passa ett brett utbud av bilar, lastbilar och stadsjeepar. De huvudenheter levereras med nödvändiga komponenter för att installera stereo, men du måste ge verktyg för att installera dem i bilens stereo montering dockan. Rådgör med din bilens reparationshandbok för de verktyg som behövs för att installera en eftermarknad stereo. Bestäm om stereo kablage i din bil kan vara direkt ansluten till Pioneer cd-spelare. Om inte, köpa lämplig adapter ledningsnätet för att installera CD-spelaren själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Pioneer CD-spelare (med medföljande installations bur) katalog Kabelstam adapter
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din bil för att komma åt batteriet. Ta den negativa batterikabeln från minuspolen inlägget genom att först lossa kabelns klämma med en skiftnyckel.
2

Ta fabriken stereo. Rådgör med din bilens reparationshandbok för borttagning factory stereo instruktioner.
3

Skjut CD installation bur i den tomma stereo montering docka av din bil. Vik metallflikarna vid burens öppning nedåt med en platt skruvmejsel.
4

nå in i baksidan av bilens stereo docka för att samla stereo ledningar och antennkabeln.
5

Anslut bilens stereo kablage i kontakterna på ett kabelnät adapter. Se adapterns manual för exakt anslutning instruktioner.
6

Infoga de två adapter kablage bly kontakterna i uttagen på vänster sida av Pioneers CD-spelarens baksida.
7 < p> Koppla in antennkabeln i uttaget på höger sida av CD-spelarens baksida.
8

Skjut CD-spelaren i stereon dockan (numera fodrad med installationen bur) tills enheten snäpper på plats. Mata stereo kablage och antenn-kabeln på baksidan av dockan som du sätter i stereo i öppningen.
9

Ersätt alla paneler som togs bort för att ta ut fabriken stereo. Fordonets reparationshandbok kommer närmare de avslutande stegen i installationsprocessen.
10

Byt ut negativa batterikabeln runt den negativa batteripolen. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81545.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.