Hur man installerar en radio i en 1997 Honda Passport

Den 1997 Honda Passport (och Isuzu Rodeo) kom med en vanlig stereoanläggning som tillåts för uppspelning av kassettband och cd-skivor. Den dubbel-DIN-stereo (ett system som tar upp utrymmet av två standardstorlek bilradioapparater) kan också anpassas för att styra en fabriksinstallerad sex-skivors CD-växlare. Honda ägare som vill installera en eftermarknad radio i sin 1997 Honda Passport har möjlighet att installera en dubbel-DIN stereoanläggning, storleken på fabriken stereo, eller en enda-DIN enhet med distanser ingår att passa radion i instrumentpanelen. Hursomhelst, installera en ny radio till Honda passet är en uppgift som kan utföras av en person med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Kabelstam adapter
Skal adapter
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven av 1997 års Honda Passport och koppla den negativa batterikabeln batteriets negativa inlägg. För att göra detta, lossa kabeln klämman s bulten med en 10mm skiftnyckel och vrid klämman utanför stolpen. Fäst kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter (förutsatt fabriken radion redan har tagits bort). Kabelnätet adaptern ska märkas för att visa var lämpliga anslutningar ska göras.
3

Sätt fronten adaptern i vakanta stereo montering dockan. Dra stereo ledningar, med ledningar anslutna sele adapter, genom att på framsidan av stereo fronten adaptern.
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo.

5

Skjut eftermarknaden stereo i öppningen som den nyinstallerade fronten adaptern.
6

tillbaka de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste, med en Philips-skruvmejsel.
7

tillbaka panelen instrumentbrädan trim som omger stereon. Passa in panelen på instrumentbrädan och tryck fast runt omkretsen för att knäppa den på plats.
8

tillbaka de två skruvarna på baksidan av askkoppen öppningen med en Phillips-skruvmejsel. Byt ut askkoppen i kortplatsen.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma runt batteriets negativa pol. Dra åt skruven på klämman med 10mm nyckel. Stäng passets huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81083.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.