Hur man tar bort radion från en '99 Hyundai Accent

Flest 1999 Hyundai Accents kom med AM /FM kassettbandspelare snarare än cd-spelare. Eftersom kassettband har gått ur stil, kanske du vill ta bort den ursprungliga radion i Accent och ersätta den med en modern cd-spelare. En professionell kan ta itu med jobbet åt dig ganska snabbt, men det oftast kommer till en kostnad. Ta bort den ursprungliga radio från din 1999 Hyundai Accent är det första steget för att installera en ny radio själv. Saker du behöver
Tänger
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet. Använd en tång för att lossa kabeln muttern och lyft sedan kabeln rakt upp tills den lossnar.
2

Dra Öppna askkoppen under radion. Skjut fliken Anslutning för att frigöra askkoppen. Dra den mot dig för att ta bort den ur mittkonsolen.
3

Ta bort de två Phillips-skruvar gömda bakom askkoppen. Placera dessa skruvar i en liten kopp eller väskan för förvaring.
4

Ställ förarstolen i bakersta läget. Gå till området under ratten. Leta efter två anslutningar till höger om gaspedalen, intill vänstra kanten av mittkonsolen. Dessa är luft-vent anslutningar. Koppla dem.
5

Dra radio bezel mot dig för att ta bort det. Med de två skruvarna bakom bort askkoppen, kommer det bort lätt. Det hålls fortfarande på med några klipp, bogserbåt försiktigt för att haka på ramen. Bakom panelen hittar du anslutningen för nödsituationer-strömbrytare. Koppla det.
6

Ta bort de fyra skruvarna från runt radion. Dra radion framåt för att ta bort det. Dra ledningsnätet och antenn kabeln från baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81378.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.