Hur ansluter jag en iPod till en Kenwood DPX-4020?

The Kenwood DPX-4020 Dubbel DIN CD /kassett-spelare innehåller en 186-watts förstärkare, CD-spelare och kassettdäck. Det betyder inte, tyvärr, har en dockningsstation för iPod eller främre eller bakre AUX-ingång. Med detta i åtanke, är ledningar din iPod till denna enhet väsentligen omöjligt. Dessutom skulle då kassettbandspelare döljs bakom enhetens stora display, med hjälp av en iPod till kassett adapter vara besvärligt i bästa fall. Saker du behöver
Kenwood DPX-4020
Apple iPod
iPod till FM-modulator
Visa fler instruktioner
1

Anslut din iPod till FM-modulator till bilens cigarettändaruttag och anslut din iPod till modulatorn. Belkins FM modulatorer omfatta TuneBase FM och TuneCast Auto Live, och Griffins omfattar iTrip och RoadTrip serien. De finns också tillgängliga från andra tillverkare.
2

Tune din modulator till en ledig FM-kanal. Många modulatorer kan automatiskt hitta den bästa möjliga öppen kanal för dig, gör det här steget är lätt att göra.
3

Slå på din Kenwood bilstereo och trycker på SRC-knappen tills tunern är vald . Tryck på FM-knappen för att välja FM-bandet, och använd kapitlet hoppa knapparna i övre vänstra hörnet på enheten för att ställa in frekvensen på vilken din iPod FM-modulator sänder.
4

Slå på din iPod, och spela upp din musik. Du kan behöva justera volymen på din Kenwood bilstereo för att bättre höra din musik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81698.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.