Dual XDMR7700 Hook Up Instruktioner

Dual s XDMR 7700-serien XM-klar multimedia mottagare med löstagbar ansikte är hooked-up med en kabelstam och färgkodade kablar. En iPhone /iPod-adapter som ingår i kitet kan också vara ansluten till en AUX-ingång för Dual och ge en portabel media funktionalitet. (Den bärbara musikspelare i sig inte ingår.) Dessutom ingångar för att koppla upp en XM Satellite Radio-mottagare och annan utrustning ingår. Koppla ihop en XDMR 7700-serien innefattar en granskning av de korrekta färgerna och göra korrekta anslutningar. Saker du behöver
EAUSB20 kontakt
Visa fler instruktioner
1

Identifiera XM, USB och FM-anslutningar antenn längst upp till vänster på baksidan av enheten. Den första kabeln vänster-till-höger är för FM-antennen --- anslut antennen i. Den andra kabeln är en svart 8-pin hona Mini-DIN-kabel används för att koppla upp en valfri EAUSB20 kontakt. Denna typ av anslutning används för MP3-musikspelare som kräver USB-anslutning. De gröna kablar är XM satellit kablar. Den längst till höger av de två är för XM uppgifter. Anslut dem till XM-enheten.
2

Anslut iPlug iPhone /iPod gränssnitt som kom i Dual rutan. Den ansluts till det gula uttaget längst upp till höger på baksidan av Dual.
3

Anslut bilens befintliga sele i den stora kontakten i botten höger på enheten. Kontrollera kabeln färgar matchen. De två grå kablar går till den bakre preamp utgång. Blått går till FJÄRRPÅSLAG levereras av antennen eller förstärkaren --- om det inte används, skall det vara isolerat. Svart leder till bilens chassi. Rött ansluts till den befintliga tändkrets, eller bytte 12 volts källa. Gul används för minne och ansluts till batteriet, eller en konstant 12 volts källa.
4

Kontrollera att högtalarna är korrekt anslutna. De leder också i selen. Den violetta och svart kabel går till negativa på den högra bakre högtalaren och violett går till det positiva. Den gröna och svarta kabeln går till den vänstra bakre negativa och den gröna går till det positiva. Den gråa och svarta kabeln går till det negativa i det främre högra högtalaren och den grå går till det positiva. Den vita och svarta kabeln går till det negativa i det främre vänstra högtalaren och den vita kabeln går till det positiva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82728.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.