A6 Radio Borttagning

Audi inträde i medelstora sedan kategori, Audi A6, har klass-konkurrenskraftiga prestanda, lyx och ljud alternativ. När du lägger till komponenter till Audis stereo eller reparera eller byta din radio, kan avlägsnande av fabrikssystemet göras med liten bil ljudupplevelse. Du kan lita på uppgiften att avlägsna A6 radion till en ljud-professionell, eller du kan göra det själv. Säkerhet

innan på något med Audi elsystem, måste du först koppla den negativa batterikabeln. Kabeln, som också kallas jordkabeln är svart och ansluter batteriet till ramen eller chassit på A6. Använd en 10-mm skiftnyckel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och rycka bort den från batteriet tills arbetet är avslutat. Addera Extrahera Radio.

Medan många fordon kräver att du tar bort minst en av de streck paneler för att komma åt stereo fäste, kan Audi stereo tas bort med två uppsättningar av Audi DIN borttagning tools.Insert DIN avlägsnande verktyg i de yttersta veck i de fyra hörnen knapparna på stereon ansikte. Skjut verktygen i sina fack tills de låses på plats. Dra ut var och en av ringarna i slutet av verktygen jämnt att glida radion däck från instrumentbrädan av Audi. Att dra alla fyra verktyg på en gång, väva ett snöre genom varje öglorna och dra i snöret. Dra stereo tillräckligt långt för att komma till alla anslutningar på baksidan av stereon däck.
Koppla Radio


Ansluten på baksidan av stereon kommer vara fyra grupper av trådar: antennen, högtalarna, förstärkaren och strömförsörjning (från batteriet). Ta bort varje av de viragrupper av plast bindemedel viragruppen, inte trådarna themselves.Press kromade DIN mekanismerna verktygsfrigöringsdelen på sidorna av det avlägsnade stereo att frigöra verktygen från radion.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80820.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.