Hur Camp vid sjön Ray Roberts i Sanger, Texas

Många skulle inte överväga Texas för att vara en riktig camping tillstånd, men Lake Ray Roberts är en vacker, skogsområde i Texas som erbjuder underbar camping. Det finns en mängd olika camping alternativ inklusive tält camping nära anläggningar eller walk-in webbplatser som erbjuder avskildhet och integritet för en mer autentisk camping upplevelse. Aktiviteter incude båtliv och fiske till ridning och vandring. Saker du behöver
Pappershanddukar
ved
Tält med stakes
Soap
Ice
Bra kylare
camping redskap
Toalettpapper
Show Fler Instruktioner
1

Gör reservationer. Ring parken vid (940) 686-2148 för Isle Du Bois enhet eller (940) 637-2294 för Johnson enheten. Bokningar är tillgängliga online genom ett oberoende företag som sluter avtal med parker men dessa rekommenderas inte på grund av dålig kommunikation mellan företaget och parken själv. Göra bokningar i förväg för helger.
2

Ankomst på campingområden tidigt. Enskilda campingplatser är inte reserverade. De fylls på en först till kvarn basis. Om du vill ha en viss, definitivt anländer tidigt, speciellt på helger när parken är mycket upptagen.
3

Studera campingen layouten på nätet innan du går till sjön. Vissa campingplatser kräver en liten vandring i området. Fordon får inte köras upp till alla webbplatser. Om du har särskilda boende behov, kommer du vill vara säker på att du är bekant med den webbplats som du väljer. Elektricitet och badrum finns i hela parken, men är inte nära till alla campingplatser.
4

Pack mat väl i kylare och använda massor av is. Restauranger och lokala butiker är en bra tjugo minuters bilresa från parken. Is finns i parken butiken, som ligger på dagen användningsområden, till ett högre pris. Använd kylare som sluter tätt och förslut väl. Flera typer av critters lever i parken och kan vara ganska skickliga på att smyga en midnatt mellanmål från aningslösa campare.
5

Leta efter myrstackar vid tältplatser. Undvik att sätta tält upp på eller nära myrstackar. De kommer snabbt att bli oönskade tält kompisar. När du ställer upp ett tält vara säker och sätta ner det väl. Vindarna kan vara mycket stark på sjön vända oprioriterade tält till UFO. Ta inte någon mat eller söta drycker i tält. Eventuella kvarvarande smulor och spill kommer att bjuda myror.
6

Kontrollera med park rangers innan bränder. I den varma, torra sommaren, det finns ofta bränna förbud som inte tillåter för lägereldar. Ta ved i med dig. Den kan köpas på lägret butiken, men vid ungefär fem gånger mer än vad du skulle betala på en livsmedelsbutik eller närbutik. Om du planerar att matlagning över en lägereld, använd inte starter loggar. De kemikalier i loggarna kommer att förorena livsmedel. Ta alternativa matlagning i fall bränder är inte tillåtna.
7

Planerar att vistas upptagen medan camping. Aktiviteter på sjön Ray Roberts inkluderar vandring, fiske, ridning (med egen häst), bad, båtliv och mycket mer. Båt-och cykeluthyrning finns i parken butikerna. Glöm inte att stjärnan blick. Stjärnorna på natten är riktigt ljusa, djupt i hjärtat av Texas. Mycket lite ljusföroreningar gör det möjligt att se många fler stjärnor än i staden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80393.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.