Hur man tar bort en Jeep JK Radio

Jeep JK är en ny inkarnation av den ärevördiga Jeep Wrangler kropp stil . JKs är utrustade med en installerad fabriken radio i mittkonsolen av fordonet . Audio entusiaster som vill installera en uppgraderad eftermarknad radio i dess ställe , eller som behöver komma åt baksidan av radion för att ansluta till ledningar för radio , måste kunna ta bort radion från instrumentbrädan . Detta kan åstadkommas med handverktyg och en blygsam investering av tid . Saker du behöver
Panel Tool Review 7mm hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen och ta ur nyckeln ur tändningslåset . < Br > Sida 2

Kräng av övre instrumentbrädan ligger direkt ovanför radion plats , med hjälp av en panel verktyg . Börja på sidan närmast vindrutan . Ta ut två 7mm skruvar placerade under panelen plats , med hjälp av en 7mm hylsa och spärrskaft .
3

Bänd loss panelen placerad direkt under radion plats , med hjälp av en panel verktyg . Börja i ovankant . Ta ut två 7mm skruvar placerade under panelen plats , med hjälp av en 7mm hylsa och spärrskaft .
4

Dra panelen som omger radion ut tillräckligt för att komma fyra 7mm skruvar på omkretsen av radion . Ta bort dem med en 7mm hylsa och spärrskaft .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82023.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.