AVIC-D3 Felsökning

Pioneers AVIC-D3 är en dubbel DIN, allt-i-ett-bil-mottagare. Enhetens 6,1-tums pekskärm används för DVD-uppspelning och GPS-navigering. AVIC-D3 kan kombineras med en satellitmottagare för att möjliggöra trafikinformation i realtid uppdateringar och satellitradio mottagning. En ytterligare Bluetooth-adaptern gör att enheten kan gränssnitt direkt med din mobiltelefon för handsfree-samtal som är integrerad med din multimedia uppspelning. Det finns ett antal frågor som kan uppkomma med ett system så komplicerat som AVIC-D3. Lyckligtvis, diagnostisera och lösa dessa problem är oftast en enkel uppgift. Saker du behöver
Paper clip
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din bil på och trycker på power-knappen på mottagaren. Om enheten inte startar, vrid din bil utanför och konsultera bilens handbok för information om kontroll och byte av audiomottagaren säkringen. Om säkringen är intakt och enheten kommer inte att slå på, ta bort mottagaren från bilens instrumentbräda enligt instruktionerna i bilens instruktionsbok. Se till att alla anslutningar på baksidan av mottagaren sitter ordentligt. Inspektera kablar för att säkerställa att det fortfarande är intakt. Sätt tillbaka enheten. Om enheten fortfarande inte startar, veckla ut ett gem och tryck ena änden av ett gem i det försänkta reset knappen till höger om strömbrytaren. Observera att med återställningsknappen också raderas all navigationsdata som lagrats i enheten.
2

Navigera till "Connection Status" rutan i "Hardware Info" delskärm i "Inställningar" . Den "GPS-antenn" fältet borde läsa "OK." Om det står "NOK," flytta GPS-mottagaren till en plats i bilen där den kommer att ha en tydlig bild av himlen. Se till att det inte omfattas av sprayfärg eller bilvax.
3

Kontrollera att "Hastighet Puls" fält på "Connection Status"-skärmen visar den aktuella hastigheten. Den "Parking Brake" fältet ska visa aktuell status för bilens parkeringsbroms. Den "Illumination" fältet ska visa "ON" när du instrumentpanelen tänds i bilen. Den "Installation Position" fältet ska visa "OK." Den "Back Signal" fältet bör visa antingen "Hög" eller "Låg" när ditt fordon läggs i backläge. Om något av dessa fält inte visar rätt värde, är enheten inte korrekt installerade eller monterade. Ta ut mottagaren ur instrumentbrädan. Konsultera mottagarens kopplingsschema eller en Pioneer servicecenter för kabeldragning information.
4

Kontrollera positionen för bilens parkeringsbroms. Vissa av enhetens mer avancerade funktioner såsom DVD-uppspelning och GPS interaktion kommer bara fungera när fordonets handbromsen är åtdragen. Detta är en säkerhetsåtgärd för att hindra föraren från att distraheras av enheten.
5

Kalibrera om skärmen om enheten inte svarar på touch input ordentligt. Tryck på volymknappen tills skärmen visar "Audio Operation" skärm, tryck på menyknappen tills mottagaren visar "AV-källa" skärmen. Håll menyknappen tills kalibreringen visas. Tryck och håll varje pil med mottagarens pennan för att kalibrera skärmen. Tryck på menyknappen en gång. När enheten är klar spara data, tryck och håll på menyknappen för att återgå till huvudskärmen eller tryck på menyknappen igen för en mer detaljerad kalibrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82279.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.