DIY Car Subwoofer högtalarlådor

Bygga din egen subwoofer rutan kan du spara massor av pengar. Baslådor från butiken kan vara dyrt och ibland av din budget. Bygg din egen baslåda kan låta som en svår uppgift, men kan faktiskt vara ganska enkelt med lite förberedelser och tålamod. Följande anvisningar kommer att vara för en 10-tums subwoofer, vilket är en typisk storlek för system bilstereo. De färdiga dimensioner av denna subwoofer box kommer att vara 13 av 14 av 12 inches. Saker du behöver
Högtalaruttag cup
silikon täta
Carpenters lim
2-tums metall skruvar
3/4-tums medium density fiberboard
Electric drill
Jigsaw
Kompass
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Skär toppen och botten av baslåda först. Dessa två bitar kommer att vara identiska dimensioner. De bör både skäras till en 14 - med 12-tums rektangel. Skär de två sidorna av subwoofer rutan bredvid. Dessa bör vara 13 inches med 12 inches. Slutligen, klippa framsidan och baksidan av subwoofern rutan. Dessa två stycken bör vara 13 inches med 14 inches
2

Skär subwoofer utklipp på framsidan, vilket är en 13 -. Av 14-tums bit. Om en mall medföljer subwoofern, använd det. Annars, rita en cirkel i mitten av panelen med en kompass och penna. För en 10-tums subwoofer, kommer cirkeln har en 10-tums diameter. Skapa ett hål med hjälp av en stor borr så att du kan passa bladet i pusslet in i träet för att börja skära cirkeln.
3

Skär ett hål i baksidan, vilket är en 13 - med 14-tums panel, för att passa terminalen koppen. Eftersom terminal koppar kommer i olika storlekar, se till att skära ett hål som är i rätt storlek för din terminal cup. Placera denna kopp i mitten av panelen. Använd en borr återigen att skapa en plats att sätta pusslet.
4

Fäst sex stycken medium density fiberboard tillsammans. Börja med att placera frontpanelen platt på arbetsytan. Placera en av sidopanelerna till sidan av frontpanelen och pre-borra tre hål. Placera några snickare lim mellan de två korten och sätt tre av de 2-tums skruvar. Upprepa detta steg för den andra sidopanelen. Fäst den bakre panelen på samma sätt att frontpanelen var fäst. Kontrollera att terminalen koppen är vänd åt rätt håll. Slutligen, fäst toppen och botten panelerna genom förborrning tre hål på varje sida, placera snickarens lim mellan sömmarna, och sätter de 2-tums skruvar.
5

Applicera en sträng av silikon fogtätning för varje söm i det inre av lådan. Låt fogtätning torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81368.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.