Så monterar du ett Dubbel DIN stereo i en Town Car

En dubbel DIN bilstereo är en som är 4 inches hög och 7 inches bred - det är dubbelt så lång som en traditionell eller enstaka DIN bilradio. (DIN står för "Deutsche Institut für Normung," en tysk dimensionell standardiseringsorganisation.) Lincoln Town Car kommer med en dubbel DIN lager radio. Använda en Town Car-lämpad adapter kablage kommer att förbättra snabbhet och kvalitet av installationen. Trådkablage ansluts till trådklämman på baksidan av den nya stereo och även till trådklämman från bilen. Utan en lämplig kabelnätet skulle installationsprogrammet behöva hårt koppla stereon. Saker du behöver
Wrench
platt skruvmejsel
Kablage
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri. Detta kommer att förhindra en kort och göra installationen säkrare. Med hjälp av en skiftnyckel, ta bort minuspolen kabeln först.
2

bort instrumentpanelen panelen runt radion. Bänd bort det med hjälp av en platt skruvmejsel. Var försiktig, eftersom vissa modeller och år kan också ha skruvar. Kontrollera instruktionsboken eller tjänsten guide för att vara säker. Sätt en platt skruvmejsel mellan instrumentbrädan och radion och långsamt bända loss mittsektionen av instrumentpanelen för att exponera bilens radio.
3

Skruva den befintliga bilradion och dra ut enheten från instrumentbrädan. Koppla trådklämmorna och antennen från radion.
4

Anslut ena änden av kablaget till den nya radion. Anslut den andra änden till bilens tråd radio klipp. Koppla in antennkabeln i antennuttaget på den nya dubbel DIN stereo. Sätt hela enheten tillbaka in i bilens kaross.
5

Skruva i den nya enheten.
6

Sätt tillbaka instrumentpanelen genom att helt enkelt poppar den på plats (och installerar alla skruvar du tog bort tidigare. Anslut bilens batteri och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82426.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.