Att överbrygga en subwoofer i en Pioneer Bilstereo

Vid installation av ett system bilstereo, kan du använda en eller flera subwoofers med förstärkaren. Om du vill använda en enda subwoofer med förstärkare, kan du överbrygga anslutning för att få mer ljud. Bridging en subwoofer med en Pioneer bilstereo systemet är processen för att skicka mer makt till subwoofern från en enda förstärkare. Du kan göra detta genom korrekt ledningsdragning subwoofern till Pioneer-förstärkare. Saker du behöver
Högtalarkabel
Avbitartång
Visa fler instruktioner
1

Leta högtalarnas anslutningar eller terminaler på baksidan av Pioneer-förstärkare. Om du har en två-kanals förstärkare, det finns fyra terminaler. Varje kanal har en positiv och negativ pol.
2

Skär 1/2 tum från båda ändar av en högtalarkabel med avbitartång. Anslut ena änden av en högtalarkabel till den positiva polen, för kanal 1, på förstärkaren, genom att trycka på fliken på den positiva polen och sedan sätta in högtalarkabeln i öppningen.
3

Anslut den andra änden av högtalarkabeln till den positiva polen på subwoofern. Tryck på fliken på den positiva polen och sedan in högtalarkabeln i öppningen.
4

Skär 1/2 tum från båda ändarna av en andra högtalarledningen med avbitartång. Anslut ena änden av högtalarkabeln till den negativa polen, för Channel 2, på förstärkaren. Anslut den andra änden av högtalarkabeln till den negativa terminalen på subwoofern.
5

Slå på tändningen. Slå på bilstereon och slå på förstärkaren.
6

Slå på radion eller spela en CD för att avgöra om den bryggade subwoofern arbetar med Pioneer förstärkare. Om du kan höra ljud från subwoofern, är det korrekt.
7

Upprepa denna process för att överbrygga en andra subwoofer med en annan förstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81322.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.