Hur man installerar en stereo i en Nissan Sentra

Nissan Sentra har funnits sedan 1982 och många av bilarna är redo att ha radion bytas ut. Uppgradering huvudenheten tillåter alternativ som subwoofers och iPod docs ska läggas. Byta stereo för bättre ljud och funktioner kräver grundläggande verktyg och cirka en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln och fäst den borta från alla metalldelar. 1992 modeller, lokalisera den svarta kabeln bakom mittkonsol. Detta fäster mitten ratten på luftkonditioneringen kontroller. Lossa clipset som håller kabeln innan du fortsätter.
2

Dra ut askkoppen, leta efter två skruvarna och ta bort dem om de hittas. Ta bort de två ytterligare skruvar från toppen av trim omger radion. När skruvarna tas bort, eller i modeller som inte har skruvarna, bända trim bort från instrumentbrädan med fast tryck. Fortsätt att applicera tryck tills alla clips unsnap och trim drar gratis.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast stereon i Nissan Sentra streck. Dra ut radion i instrumentpanelen och lossa kablarna från baksidan av huvudenheten.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen. Anslut adaptern kabelnät och antennen på baksidan av den nya stereon. Skjut stereon i instrumentpanelen noga att hålla trådarna från pressning.
5

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Verifiera högtalarna och kontroller fungerar korrekt och säkra stereon i instrumentpanelen med de ursprungliga fyra skruvarna. Byt trim, skruvar och luftkonditionering kontroll tråd, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80474.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.