1998 Toyota Avalon Stereo Installation

Den 1998 Toyota Avalon (och Camry) är utrustad med standarden AM /FM stereo däck med CD-spelare. Avalon ägare som vill ha en mer kompetent och kraftfullt system bilstereo, eller de som behöver byta en felaktig aktie, kan välja en eftermarknad ersättning för mer kraft och förmåga. När du har valt stereo däck, kan du få ersättning hanteras av en professionell bilstereo tekniker, eller byta däck själv och spara pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
10-mm hylsa
Ratchet
Kabelstam adapter
Faceplate adapter

Visa fler instruktioner
1

Lyft Avalons huven och koppla bort kabeln från batteriets minuspol. Vrid skruven på kabelns klämma två hela varv moturs med en 10-mm skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av Toyota.
2

Öppna mittfacket konsolen lagring. Bänd framkanten av facket öppning från konsolen med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvbultar under bort panelen med en Phillips-skruvmejsel.
3

Ta instrumentpanelen som omger växelspaken och dra bort den från Toyotas instrumentbräda hand. Koppla ledningarna kontakten från baksidan av panelen (cigarettändaren) och ställ panelen åt sidan.
4

Ta den tunna panelen nedanför klimatet kontrollerar och dra bort det från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvbultar bakom panelen med en 10-mm hylsa och spärrskaft. Bänd ventilerna ovanför stereon bort från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvbultar överst stereon sammansättning med 10-mm hylsa och spärrskaft.
5

Skjut stereo montering från instrumentbrädan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon konsolen med Phillips-skruvmejsel. Skjut stereoanläggning från fästet.
6

Skjut fronten adaptern i stereo fästet. Sätt tillbaka de två skruvarna på sidorna av fästet för att fästa fronten adaptern på plats. Skjut in den nya stereon i fronten adaptern tills den låses på plats.
7

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo.
8

Skjut stereo enheten tillbaka till Avalons stereo montering dockan. Byt skruvbultar upptill och under stereon och klimatet grupp med hylsa och spärrskaft.
9

Placera ventilerna i sin plats på instrumentbrädan ovanför stereon. Tryck ordentligt för att knäppa dem tillbaka in i instrumentbrädan. Placera den tunna panelen längs botten av klimatpanelen och tryck den på plats.
10

Passa panelen som omger växelspaken med instrumentbrädan. Anslut den elektriska ledningar kontakt (för cigarettändaren) tillbaka in i uttaget på baksidan av panelen. Tryck mot kanterna på panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Sätt tillbaka de två skruvarna på den främre kanten av mittkonsolen förvaringsfack öppning med Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka panelen över skruvarna. Stäng facket lock.
11

Anslut batteriet och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81893.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.