Hur man installerar en stereo i en Ford F-150

Enligt Forbes Magazine, har Ford F-150 har länge varit en av de mest sålda fordon av något slag, i världen. Ford använder ett system för att ta bort lager stereoapparater i sina bilar, lastbilar och stadsjeepar som kräver DIN borttagningsnycklarna. DIN avlägsnande nycklar är verktyg för att extrahera fabriken stereo utan att behöva ta bort någon av de instrumentbrädan paneler som omger stereon dockan. Systemet inte bara eliminerar mycket av risken att störa några andra komponenter under stereo reparation eller utbyte, det gör för en enklare process i att göra så. Så enkelt är det uppgift om att det är onödigt att betala en tekniker bilstereo för att installera din stereo. Köpa DIN borttagningsnycklarna, framsidan och ledningar adaptrar sele, och göra det själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter Begagnad Ford eftermarknaden kit stereo installation (med installation ärm)
Visa fler instruktioner

1

Höj huven på Ford F-150 genom att dra spaken Huvlås under instrumentpanelen, nedanför och till vänster om rattstången.
2

Ta bort gummiskyddet över den negativa batteripolen. Lossa den negativa batterikabeln s klämma med 10 mm skiftnyckel och dra kabeln från terminalen bly. Placera kabeln från batteriet tills den nya radion har installerats.
3

Kläm Ford DIN borttagningsnycklarna något att passa in dem i de mottagande hålen på vardera sidan av stereon ansikte. Tryck på knapparna i hålen tills de låses på plats.
4

Dra nycklarna utåt, dra samtidigt i stereo från instrumentbrädan i lastbilen. Dra stereo tillräckligt långt från instrumentbrädan för att nå alla anslutningar på baksidan av radion.
5

Dra stereo ledningarna från baksidan av däcket. Ledningarna är grupperad tillsammans med vit plast tråd bindemedel. Dra bindemedel, inte de enskilda Ford stereo ledningar.
6

Sätt hylsan monteringssatsen i den tomma stereo montering dockan. Hylsan glider i öppningen på instrumentbrädan, lämnar metallflikarna sticker ut från stereo montering dockan. Vik flikarna runt kanterna av hylsan för att fästa hylsan till montering dockan.
7

nå in i dockan och dra ut stereon ledningar och antennkabeln. Anslut stereo ledningar bindemedel i lämpliga leder på kabelnätet adaptern.
8

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut antennkabeln i "FM-antennen" uttag på baksidan av den nya radion.
9

Skjut stereo i installationen hylsan tills den snäpper på plats. Inför den nya stereon kommer att vara i nivå med omgivande trim av instrumentpanelen när den sitter på plats.
10

Placera den negativa klämman batterikabeln på negativa batterikabeln. Dra kabeln till posten med nyckeln och sätt tillbaka locket över den negativa batteripolen. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81309.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.