Hur du ändrar '91 Cadillac Radios

Cadillac bilar från 1991 års modell kom utrustade med AM-FM stereo däck med kassettbandspelare inbyggd. Cadillac ägare som vill byta ut radion med en eftermarknad stereoanläggning kan ta bilen till en detaljhandel bilstereo utlopp för installation, eller så kan de byta den gamla enheten för ett nytt däck själva. Inhandla nödvändiga adaptrar och ersätta fabriken radion på under en timme. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
kryssmejsel
7-mm-uttaget och kör
GM fronten adapter
Kabelstam adapter
GM antennkabel adapter

Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås placerad under instrumentbrädan på förarsidan av Cadillac. Flytta till framsidan av bilen och öppna motorhuven. Lossa den negativa klämman batterikabeln med en 10-mm nyckel och ta bort kabeln från batteriets pol.
2

Ta bort de två skruvarna på toppen av mitt instrumentpanelen instrumentpanelen med en Phillips-skruvmejsel . Ta instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

Lossa de två skruvbultar från sidan av stereon fästet med en 7-mm-uttag och kör. Skjut stereo konsolen från instrumentbrädan stereo docka. Koppla bort de tre ledningar kontakterna från baksidan av fabriken stereoanläggning. Dra ur antennkabeln från baksidan av beståndet radion.
4

Ta ut de två skruvarna på undersidan av stereo fästet och ta plastbandet från botten av fästet.

5

Placera GM stereoadaptern på den nya radion. Adaptern passar som en hylsa över den nya enheten. Anslut stereo ledningar från Cadillac in kablar till kabelnätet adaptern. Anslut antennkabeln till GM antennkabeln adapter.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya radion. Anslut antennen adapterkabel till FM-antennen utlopp i det nedre högra hörnet på radions baksida försäljningsställen.
7

Installera plastbandet bort från fabriken stereo fästet mot botten av fronten adaptern och skruva i de två skruvarna. Skjut stereo i Cadillacs stereo docka tills ansiktet av stereon är i nivå med de foregrounding dash paneler.
8

Byt huvudpanelen mitten streck mot stereo montering dockan öppning och skruva i de två skruvarna på toppen av panelen. Återgå till batteriet.
9

Sätt batterikabeln tillbaka till den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Cadillacs huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81693.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.