Hur Wire en Amp & Sub till ett befintligt Bilstereosystemet

Ibland en fabriksinstallerad bilens ljudsystem inte klippa det, jämfört med en specialtillverkad ljudsystem. Om du vill lägga till en kick till din befintliga bilstereo system, installera en sub högtalare för att ge dunkande bastoner. Kör sub med en extra förstärkare för att verkligen få ut det mesta av ditt system. När båda dessa poster är installerade, kommer ditt ljudsystem producera mullrande bas som kommer att vända huvuden. Saker du behöver
Borrmaskin 6-mm borr
Gummigenomföring
Skiftnyckel
16-fots längd 4 gauge strömkabel
16-fot 18 gauge högtalarkabel
I linje säkringshållaren
Trådklipp
Crimpverktyg
Cross skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla din bil batteriets negativa och positiva leads från batteripolerna, med skiftnyckel för att lossa muttern på varje kabelns ringförbindelsedon.
2

Mata strömkabeln till förstärkaren via ett befintligt hål i brandväggen, eller borra ett hål med hjälp av den borrmaskin och 6-mm borr. Sätt en gummigenomföring i hålet för att skydda kabeln och mata kabeln genom. Addera 3

Klipp kabeln 8-inches från slutet leder till bilbatteriet. Bifoga en ring kontakt, som kommer att glida över batteripolen, till den korta biten med hjälp av pressverktyg. Koppla den andra änden till den in-line säkringshållaren med användning av antingen en skruvmejsel eller pressverktyg beroende på vilken typ av säkringshållaren. Anslut den långa längden på strömkabeln till den andra änden av säkringshållaren.
4

Kör strömkabeln till förstärkaren. Om förstärkaren är placerad i bagageutrymmet, måste du lyfta mattor att dölja kabeln. Dra nätkabeln på motsatt sida av fordonet från högtalarkablarna för att minimera störningar. Kapa kabeln till lämplig längd och skala bort 1 tum av kabeln skärmning med avbitare.
5

Skär en 2-fots längd högtalarkabel med avbitare. Anslut förstärkarens ljudutgång till sub, och se till att upprätthålla kabel polaritet, ansluta positiv till positiv och negativ till negativ med kors skruvmejsel och 2-fots kabel.
6

Anslut den återstående högtalarens kabel till förstärkarens ljudingång med kors skruvmejsel. Kör högtalarkabeln till huvudenheten på motsatt sida från strömkabeln. Fäst kabeln till stereon huvudet enhetens ljudutgångar med korset skruvmejsel, se till att du hålla kabel polaritet.
7

Fäst strömkabeln till förstärkaren med kors skruvmejsel. Anslut förstärkarens jordkabel till en lämplig punkt på fordonets chassi. Slip strömkabeln ring kontakt över den positiva batteripolen, skjut den viktigaste positiva ledningen till batteriets pluspol och dra åt med skiftnyckel. Fäst den negativa kabeln till den negativa batteripolen och säkra med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81966.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.