Hur man öka utbudet av en bilradio

Om du kör någon form av fordon, är chansen att du har slagit på radion på ett eller annat. Chansen är också bra att ni har lyssnat på en låt eller hittat en fantastisk radiostation när plötsligt signalen försvinner in dova statisk. Även om detta kan vara frustrerande, har du några alternativ som hjälper till att öka utbudet av signal som din bil plockar upp. Instruktioner
1

Installera en signal booster. Den signal booster fungerar genom att öka kraften i din bils tillverkade antenn. Detta innebär att du kommer att kunna plocka upp signaler från längre bort.
2

Ersätt den befintliga fabriken installerat modell. De flesta antenner som fabriken är installerade är av genomsnittlig kapacitet. För att få maximal nytta av din radio, kan du köpa en uppgraderad version av din antenn.
3

Flytta antennerna från motorn. Motorn är tillverkad av metall vilket gör att den leder ström och kan störa signalen och ljudet av din radio. Om du ställer in radion på en statisk kanal kan du ofta höra motorn accelerera och bromsa via din radio.
4

radio Purchase satellit. Även om detta är ett dyrare alternativ jämfört med att installera en ny antenn eller en booster, kommer det att ge dig en tydlig signal för många stationer. Eftersom satellitradio använder en annan typ av signal än din vanliga FM-radio, är du mindre sannolikt att uppleva störningar och kommer att ha fler stationer att välja på än med din vanliga FM-radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82285.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.