Hur man installerar XM Radio i en Toyota Corolla

XM radio sänds via satellit till din Toyota Corolla. XM radio skiljer sig från traditionell radio tjänsten på två sätt. Först, med XM-radio, kan du lyssna på samma radiostation nästan oavsett var du kör. Tjänsten Området omfattar normalt hela USA (eller vilket land du råkar vara i). Andra, betalar du för XM tjänsten. Så här installerar XM tjänsten i din Corolla, behöver du en speciell mottagare samt ett abonnemang på XM Radio. Saker du behöver
XM radio installationspaket
Visa fler instruktioner
1

Montera XM-mottagaren i din Toyota Corolla. Mottagaren är den enhet som du ansluter antennen till. Den tar emot den information som samlas in från antennen och visar viktig information på skärmen, t.ex. radiostationens namn och tid. Montera mottagaren på en plats på vindrutan eller på instrumentbrädan där den inte skymmer din sikt över vägen.

Att montera mottagaren, tryck på sugkoppen på baksidan av receivern till vindruteglaset. Om du inte monterar den på vindrutan, då du kommer att behöva tillämpa dubbelsidig självhäftande plåster (medföljer i din XM kit) till baksidan av mottagaren och tryck på mottagaren till en plan, ren yta på din Corolla s streck. Den exakta monteringsplats är mest en fråga om preferens.
2

Montera antennen genom att hitta en lämplig plats på taket (toppen) på din Corolla att placera magnetiska antennen. Antennen för de flesta XM radio paket ser ut som en liten "halv ägg." Toppen av antennen är rund och botten av antennen är platt och innehåller en kraftfull magnet som fäster på någon plats på din bil som är metalliskt , liksom taket på din Corolla. Du kan också montera antennen på stammen. I båda fallen rör botten av antennen på metallytan du väljer och magneten kommer "sticka" till metallen. Addera 3

Dra antennens ledningar inne i Corolla. Dra ledningarna från taket bakom gummiluckan trim så att du inte klämmer ledningarna när dörren är stängd.
4

Anslut strömkontakten från antennkablaget i XM radiomottagare. Tryck sedan på "Power" på XM-mottagare och följ instruktionerna på skärmen för att aktivera din XM radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80906.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.