Hur man bygger en Custom Avalanche Speaker Enclosure

Komma bra bas från din Chevy Avalanche s stereo är mycket lättare med en sub och sub box monterad. Frågan är var ska placera dig det? Den sub box kan vara ganska stort och det finns inget utrymme ur vägen i kabinen på Avalanche. Du kan montera den bakom baksätena på hyllan eller montera den på golvet mellan de främre och bakre sätena. Var du än väljer att montera det du behöver för att bygga en låda själv som de unika begränsningarna i Avalanche gör en egen sub box en nödvändighet. Saker du behöver
Mäta Pencil tejp Mössor och papper
Subwoofer
1/2 tums MDF
Jigsaw
Drill
Terminal Cup
Skruvmejsel
Skruvar
Trälim
Silicon Caulk
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymme du har valt att montera dina sub noggrant. Skriv ner mätningarna.
2

Mät den högtalare du har valt. Lägg till två inches till diametern och djupet för att beräkna den minsta storleken på din högtalarlåda. Subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och multiplicera måtten tillsammans för att beräkna volymen. Jämför denna volym med den rekommenderade tillverkare volymen, som bör skrivas i dokumentationen som medföljde högtalarna.
3

justera måtten tills volymen är inom tillverkarens rekommendationer och inneslutningen kommer ryms inom det utrymme du har valt.
4

Skär bitar från MDF att göra inneslutningen. Klipp två bitar för fram för styrka. Rita konturerna av högtalaren på båda framst och borra ett hål i mitten. Sätt pusslet genom hålet och gör ett utrymme för att montera subwoofern. Gör samma sak för terminalen kopp på baksidan.
5

Montera lådan med hjälp av skruvar och trälim för att hålla lederna tillsammans. Skruva långsidorna i kortsidorna för maximal styrka. Täta insidan av fogarna med silikon täta igen, för styrka och för att täta lådan.
6

Montera terminalen koppen på baksidan av lådan och fäst den med skruvar. Fäst högtalarkabeln till terminalerna på insidan av lådan, köra det genom rutan och sedan bifoga den till terminalerna på baksidan av högtalaren. Fäst högtalaren på sin plats med hjälp av skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82261.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.