Hur man byter en Nissan Frontier Radio

För tjugo år sedan, installera en ny bilstereo i bilen krävs en resa till install butiken där en specialist tvungen att sondera ledningar, beställnings-fabricera delar och skär, svetsar och slipa för att utföra installation. Nu finns det så många delar som finns tillgängliga från eftermarknaden att installera en stereo är nästan en plug-and-play erfarenhet, särskilt med Nissan Frontier. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Fordonsspecifika kablage
Fordonsspecifika dash kit
avbitare
sidavbitare
Wire crimpers
Blue rumpa kontaktdon
Byte stereo
Visa fler instruktioner
1

dra ut askkoppen under stereon genom att trycka ned metallen fliken längst upp i askkoppen och dra. Skruva loss de två Phillips skruvar i askkoppen hålet med hjälp av en Phillips skruvmejsel och sedan gripa svart ram som går runt stereon med händerna och dra sedan bort det för att släppa klippen på däck.
2 < p> Skruva loss stereon från instrumentbrädan med hjälp av en Phillips skruvmejsel. Dra ut stereon och koppla bort kablaget från baksidan av däcket genom losstagning det sedan dra ut antennen bly samtidigt.
3

Placera ledningsnätet på byte selen bredvid den fordonsspecifika kabelnät och band 1/4 tum av tråd från slutet av varje tråd på varje sele använder kabelskalaren. Matcha upp varje färg tråd på varje sele crimp sedan de två trådarna ihop med en blå skarvförbindning och crimpers tråd.
4

Skjut bur som kommer med byte stereo i bilen-specifika dash kit och tryck ner flikarna på buren för att låsa den mot instrumentbrädan kit med en platt skruvmejsel. Bolt fordonsspecifika dash kit till instrumentbrädan med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
5

Anslut fordonsspecifika kabelnätet i kabelnätet i instrumentpanelen. Anslut ersättare sele stereo ledningar - som var ansluten till fordonets specifika ledningsnätet i Steg 3 - och koppla in den på baksidan av stereon. Anslut antennen på baksidan av ersättning stereo samt.
6

Skjut byte stereo i bilen-specifika dash kit tills det klickar på plats. Skjut den bakre instrumentpanelen bezel på instrumentbrädan och skruva fast den med hjälp av en Phillips skruvmejsel. Tryck askkoppen i hålet på ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80864.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.