Hur installerar jag Jeep högtalare?

Jeep är en klassisk amerikansk bil med ett robust utseende. Den är känd för att transportera soldater under andra världskriget och är en mycket funktionell och populär terrängbil i mer modern tid. Naturligtvis många bekvämligheter och funktioner har lagts till Jeep sedan andra världskriget, såsom krockkuddar, högt utvecklade motorer och funktioner underhållning som CD-spelare och surroundljud. De flesta Jeepar har två högtalare i dörren panel och två bakre högtalare i bakre streck. Om din Jeep har denna högtalare konfiguration, kommer installera eftermarknaden högtalare förbättrar ljudkvaliteten. Saker du behöver
Högtalare
stjärnskruvmejsel
Trim borttagningsverktyg
Gummiklubba
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Front Högtalare
1

bort dörrpanelen på båda dörrarna. Beroende på årsmodell av Jeep, kommer det att finnas olika områden att arbeta med. Dock måste du ta bort skruvarna som fäster panelen vid ramen av dörren. Kontrollera bakom dörrhandtaget, bredvid den elektriska fönster-enheten (eller under handtaget om du har manuell windows) och i eventuella sidofickor dörren kan ha. Nästa, lossa några plast trim panelfästorganen med ett trim borttagningsverktyg. Skjut verktyget bakom panelen och dra utåt tills du hör en mjuk pop. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
2

Ta bort skruvarna som håller högtalaren på plats. Det kan finnas två eller fyra, beroende på modell. Ta bort högtalaren från inneslutningen den vilar i. Lossa fästena högtalarkabel från baksidan av högtalaren. Det bör finnas två fästen - en för den positiva änden och en för den negativa
3

Montera den nya högtalaren med de gamla bilagor.. Klippen ska vara universella och bör passa på någon eftermarknad högtalare. Skruva högtalaren tillbaka till högtalarlåda och sätt tillbaka luckan på dörren. För att sätta tillbaka de plast trim fästelement, rada upp dem med ramen och knacka lätt med en gummiklubba. De fästanordningar skall på plats.
Bakre högtalare
4

Pop ut grillen för att komma åt skruvarna som håller högtalarna på plats. Använd en liten skruvmejsel eller annat smalt verktyg, bända grillen ut från högtalaren ramen utan att orsaka några skador på grillen eller konen på högtalaren.
5

Ta bort de fyra skruvarna runt högtalarna som hålla den på plats. Lägg skruvarna åt sidan eftersom du kommer att behöva dem senare. Dra ut högtalaren och ta bort klämmorna högtalarkablar som du gjorde med de främre högtalarna.
6

Fäst nya högtalare till gamla klipp, se den negativa kabeln är ansluten till den negativa klämman på högtalare och den positiva tråden är fäst till den positiva klämman. Skruva fast de fyra skruvarna tillbaka in i högtalaren ram att hålla den på plats. Sätt tillbaka grillen för att slutföra processen högtalare installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81767.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.