Hur man installerar en radio i en 2006 Chevy Colorado

Fabriken stereo i en 2006 Chevrolet Colorado hade några olika alternativ som finns, men dagens eftermarknaden finns många fler. Stereoapparater har nu satellitradio, anslutningar för iPod, eller ens en Bluetooth-drivrutinen för att trådlöst ansluta din mobiltelefon. Du kan njuta av dessa alternativ genom att installera en eftermarknad stereo själv. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fordonsspecifika dash kit
skruvmejsel
brytkniv
Fordonsspecifika kablage
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Leta infattningen som går runt klimatet kontroller och radio. Dra bort det på instrumentbrädan med händerna och ställ den åt sidan. Koppla loss alla kabelanslutningar på baksidan av ramen med hjälp av händerna. Skruva loss stereon från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Skjut den ur instrumentbrädan och ta bort alla anslutningar från baksidan.
2

Skär bort det översta och nedersta flikarna på fordonsspecifika dash kit med mattkniv. Ställ den fordonsspecifika dash kit i instrumentpanelen och skruva den på plats med hjälp av 1/4-tums Ratchet och uttag. Sätt metallburen medföljer eftermarknaden stereo i det översta hålet i instrumentpanelen kit. Använd skruvmejsel för att bända ut flikarna i buren för att låsa buren mot satsen. Se till att buren är ordentligt på plats innan du fortsätter.
3

Lay selen medföljer radion och fordonsspecifika kabelnätet på en ren arbetsyta så att ledningarna är riktad till varandra . Strip 1/4-tums av tråd avskärmning från slutet av varje tråd med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakt på varje skalad kabel på fordonsspecifika kabelnätet med hjälp av tråd crimpers. Crimp trådarna på varje sele tillsammans så att varje färg är krympt till matchande färg på den andra selen.
4

Koppla in den fordonsspecifika kabelnätet i selen i instrumentbrädan och låt den hänga ut ur instrumentbrädan genom korgen. Dra ut antennen leder ut ur instrumentbrädan och hänga ut den ur buren också. Anslut antennen och sele på baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut sedan stereon i buren tills den klickar fast på plats på båda sidor.
5

Installera alla nödvändiga kablar till baksidan av ramen för hand. Tryck infattningen tillbaka på instrumentbrädan tills den klickar på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81496.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.