Hur man uppgraderar Prius Speakers

Även om Toyota Prius erbjuder utmärkt gas körsträcka och är en av de mest sålda hybridfordon i världen, saknar det i ljudet avdelning. Liksom de flesta system stock stereo, är Toyota Prius högtalare består av papper. Detta påverkar inte bara ljudet på ett negativt sätt, gör det också högtalarna mer benägna att skada och risken för att blåsa ut. Lyckligtvis finns det ett antal uppgradera alternativ. Saker du behöver
Car Speaker Size
Visa fler instruktioner
1

ta reda på storleken på din Prius högtalare. De flesta bilhögtalare har en bredd och höjd på 6,5 inches, medan vissa kommer i större storlekar.
2

Test ut eftermarknaden högtalarna. Gå till en eftermarknad bil specialist eller elektronik butik och lyssna till de högtalare som finns på skärmen. Välj om du vill ha full-range eller komponent högtalare. Full-range högtalare inkluderar en bashögtalare för dalar och en diskant för höga toner. Dessa är både lätt att installera och prisvärd. Komponent högtalare inkluderar separat bashögtalare, diskanthögtalare och delningsfilter. Detta skapar ett surroundljud känsla och är det dyrare alternativet av de två.
3

Bestäm om du vill ersätta de främre högtalare, bakre, eller hela systemet. Högtalare kommer i par, så om du vill ersätta allt, än du behöver för att köpa två högtalarpar. Köp en garanti plan om du vill skydda livet på dina högtalare.
4

Installera högtalarna. Du kan installera högtalarna själv eller har butiken installera dem åt dig. I butiken installation kan kosta en avgift, men du kan se till att det görs professionellt. Montera högtalarna på egen hand kommer att spara pengar, men är lite tidskrävande. Gå till Toyota Car Stereo Removal webbplats (se Resurser) för instruktioner om hur du installerar Prius högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80784.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.