Hur man installerar en stereo i en Delta 88

Delta 88 var ett av de namn som ges till Oldsmobile 88 olika bilar, som tillverkas av General Motors 1949-1999. Många modeller kom utrustade med en fabrik fråga stereo, innefattande en AM /FM-mottagare och kassettspelare. Byta stereo fabriken frågan med en eftermarknad version med fler funktioner kräver anpassning av kablage och hölje av bilen så att den nya radion för att passa och fungera i fordonet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Radioinstallationssats specifika för din modell av Delta 88
Kablage adapter som är specifik för din modell av Delta 88
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bort minuspolen på bilbatteriet.
2

Ta bort de tre skruvarna ovanför instrumentbrädan och instrumentpanelen. Dra plastpanelen radio trim från huvudenheten. Ta bort de fyra bolt skruvarna som håller radion på plats med en hylsnyckel. Ta den femte bulten skruven i botten av radion för att frigöra radion från instrumentpanelen. Dra ut radion. Koppla loss ledaren.
3

Anpassa huset för en eftermarknad radio att passa. Anslut hylsan radioinstallationen medföljer eftermarknaden radion till en fronten adaptern i Radioinstallationssats. Skjut hylsan genom portalen av fronten adaptern tills den främre änden är nivå med fronten. Böj flikarna på sidan av hylsan 90 grader in till anläggningen skårorna på baksidan av fronten. Skjut in enheten i den tomma instrumentbrädan bostäder. Mata radion ledningar från instrumentbrädan ut genom portalen i radioinstallationen ärmen.
4

Fäst kablaget från bilen, som innehåller makt, mark-och högtalarkablar, till en kabelhärva adapter . Fäst den andra änden av adaptern till kabelstammen på din nya stereo. Se till att anslutningarna är säkra genom att försiktigt rycka på dem
5

Anslut radioantennen kabeln -. Den tjocka svarta kabeln från instrumentpanelen - i radioantenn porten på vänster sida av baksidan av stereon.
6

Skjut ledningar och radio i monteringshöljet. Skjut radion tills den låses på plats. Återmontera frontpanel. Återanslut bilbatteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82470.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.