Hur Skär Baksida Av en Ford F150 Installera Subwoofers

Subwoofer lådor kan ge mycket bas, men de kräver också en hel del av luftrummet för att göra sitt jobb. Som ett resultat, människor med minimalt utrymme - såsom ägare av standard hytt Ford F-150s - ibland installera lådan i sängen, sedan skär ett hål i sängen och hytten så att ljudet kan komma in i kupén. Detta kallas för en blow-thru, och den innebär ett större arbete på din bil, och det är en ganska permanent modifiering. Saker du behöver
Subwoofer box
Måttband
Märkpenna
Camper skal fönster Drill gjutning Mössor och metall borr
tigersåg
Metal återgående sågblad

Visa fler instruktioner
1

Mät ansiktet av baslåda med måttband. Det är storleken på hålet som du ska klippa, så se till att dina mätningar är exakta. Om du har en portad subwoofer box, är ett alternativ bara för att klippa ett hål för porten, och mätningen är densamma, förutom att du mäter port istället.
2

Överför måtten på bakre väggen av sängen med hjälp av måttband och märkpenna. Skjut lådan upp på väggen för att se till att linjerna är kvadratiska och rak innan du börjar skära.
3

Ta bort alla invändiga paneler av den bakre väggen av lastbilen med händerna att dra bort panelerna och släpp klippen. Skjut sätena framåt samtidigt.
4

Sätt en bit metall borr i borren, cirka 1/4-tums diameter. Placera bit i hörnet av det markerade hålet och borra genom bädden vägg och genom hytten. Gör detta i varje hörn.
5

Gå inne i hytten och mäta avståndet mellan hålen. Dessa hål används som referenspunkter, och om mätningar på insidan av hytten är inte samma som på utsidan, så du behöver justera din nedskärningar därefter.
6

Borra upp hålen i hörnen med hjälp av en större borrskär, tillräckligt stor för att glida bladet av den fram och återgående såg in i hålet. Installera ett skärande blad i tigersåg och skjut bladet genom hålet i sängen och hytten, sedan börja skära. Skär runt hela omkretsen av de markerade linjerna tills det finns ett hål i hytten och sängen.
7

Skjut lådan in genom hålen, och kontrollera att den passar. Om den inte gör det, skär stålet med tigersåg tills den gör. Du vill ha en tight passform, så ha det i åtanke.
8

Arbeta husbil skalet fönstret guldkant runt hålen, klämma ner listen så att den sitter tätt mot hålen på toppen och botten . Denna typ av gjutning är avsedd för anslutning fönstret tillbaka av en lastbil till baksidan fönstret på en husbil skal, vilket skapar en vattentät tätning. Detta är samma idé, och bör hålla vatten ur interiören.
9

Skjut lådan genom hålet i hytten tills den är placerad där du vill ha den.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80825.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.