Hur man gör en Sub Box för en Chevy S-10

Installera en anpassad stereo i din Chevy S-10 är ett bra sätt att uppgradera inredningen. Mittpunkten i varje uppgraderad stereo är den sub, och varje sub behöver en sub box för att låta bäst. Emellertid är hytten av S-10 en mycket annorlunda form från de fordon som de flesta färdiga högtalarlådor är konstruerade för. Bygga en egen sub box är den bästa lösningen för att uppnå bra basåtergivning i din Chevy S-10 lastbil. Saker du behöver
Måttband
Subwoofer
1/2-tums MDF
Jigsaw
Drill
Terminal cup
Skruvar
trälim
silikon täta
Högtalarkbel
Kraftig kardborre
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet bakom framsätena i din Chevy S-10 lastbil . Detta utrymme kommer att variera beroende på hyttens utformning.
2

Mät diametern och djupet av de sub du vill installera. Lägg 2 inches till varje dimension att bestämma den minimala rutan storlek.
3

Beräkna den inre volymen genom att subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och att multiplicera längden med bredden av höjd. Om du använder 1/2-tums MDF, subtrahera 1 tum från varje dimension.
4

Jämför volymen av lådan till den rekommenderade lådvolymen för sub anges i tillverkarens dokumentation. Justera måtten tills du har en sub box som passar i utrymmet i din S-10, men också uppfyller den rekommenderade volymen från tillverkaren.
5

Skär bitar av lådan ur MDF . Klipp två bitar för fram att lägga styrka.
6

Rita konturerna av sub på de två främre delar. Borra ett hål i mitten av utrymmet, sedan lägga pusslet genom hålet och skär ut hålet för sub. Gör samma sak på den bakre panelen för terminalen cup.
7

Montera boxen med skruvarna och trälim för att fästa ihop sidorna. Skruva fast de stora sidorna i de små sidorna för styrka. Täta insidan av alla skarvar med silikon täta för styrka och för att täta lådan.
8

Installera terminalen koppen på baksidan, med skruvarna för att fästa det, och fäst sedan högtalarkabeln till terminalerna på insidan. Kör högtalarkabeln genom rutan. Fäst den till terminalerna på sub och säkra sub i frontpanelen med skruvarna.
9

Limma kardborreband på undersidan av högtalaren lådan med trälim. Fäst motsvarande remsorna till mattan i hytten på din S-10 med tyg lim.
10

tråd Run högtalare från din förstärkare till platsen för din högtalare box. Använd en skruvmejsel för att lyfta kanten av trim och matta att dölja tråden undertill.
11

Fäst kabeln till terminalen kopp på baksidan av sub box då sub lådan på plats på kardborrebandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82254.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.