Hur att hitta alternativ till en subwoofer

Ljud system experter och entusiaster anser subwoofers för att vara en stapelvara del av varje anständig ljudsystem. Men i vissa fall subwoofer alternativ ge bättre lösningar för framställning av bas. Från smart konfigurerade system billjud till högteknologiska givare, följ dessa steg för att hitta alternativ till en subwoofer. Instruktioner
1

Vet dina behov och begränsningar. I vissa situationer, subwoofer alternativ förbättrar inte bara det utrymme som ljudsystemet sitter i men ljudet av media. Små, ekonomi bilar är ett bra exempel på en situation som skulle kunna dra nytta av en subwoofer alternativ. Få specifikt om ditt ljudsystem miljö och krav för att hitta rätt bas substitut.
2

Börja på din specialitet ljudsystem butik. Ljudsystem experter vet hur man konfigurerar ett ljudsystem som kan maximera kvaliteten och tonhöjd bas utan att använda en subwoofer. Handla elektronik eller ljud butiker systemet att hitta högkvalitativa högtalare som ger bra bas utan kostnad eller utrymme krav på en subwoofer. Addera 3

Titta på givare. En hi-tech sätt att hitta subwoofer alternativ är att kolla givaren marknaden. Givare skickar ljudvågor genom materialet av stolen eller soffan som du sitter på så att du inte bara höra ljudet men faktiskt känner det. Resultatet är ett ben skramlande bas som kan överträffa en subwoofer.
4

Fråga mavens. Om du har en väldigt specialiserad behov av en subwoofer alternativ tur till ljudsystem mavens på online forum såsom AVS forum eller Audio Masters Forum. Ställ en fråga och ge så mycket detaljerad bakgrund om din situation som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80422.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.