Hur man Aktivera en XM Radio Base i en '05 Nissan Altima

Det är lätt att aktivera XM radio i 2005 Nissan Altima . Du kommer först vill vara säker på radion ordentligt installerades om det lades som en eftermarknad post . Men om det fabriken installerat , bör du vara redo att påbörja aktiveringen . Du kommer att vara skyldig att betala en abonnemangsavgift för satellittjänster , så se till att ha ett kreditkort eller betalkort tillgängliga . Saker du behöver
kredit-eller betalkort
Visa fler instruktioner
1

slå på radion . Använd tuner för att ställa in den till kanal 0 . Se till att din bil är utanför och att XM -antennen har fri sikt mot himlen .
2

Watch för Turner att visa en åtta - siffrigt identifikationsnummer . Det är din XM Radio -ID . Skriv ner ID-nummer .
3

Call XM Radio på 1-800-967-2346 . Följ anvisningarna för att tala med en kundtjänst . Fråga om prenumeration planer och prissättning . Välj en plan och beställa tjänsten och aktivering med ditt betal-eller kreditkort . Eller slutföra hela processen online genom att gå till xmradio.com och klicka på " Aktivera radio . "
4

Vänta upp till 20 minuter för den första aktiveringen signalen att nå din radio . Bläddra genom kanalerna för att bekräfta att du får full service .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81110.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.