Hur man tar bort en fronthögtalare Grill i en 2001 Suburban

Om du byter ut dina högtalare eller fixa en lös högtalare anslutning, måste du ta bort högtalargallret för att komma till högtalarna och högtalarinkoppling i 2001 Suburban. Tyvärr kan du inte bara ta bara grillen. Istället måste du ta bort hela dörrpanelen för att komma till högtalarna. Det är ganska enkelt, eftersom de flesta av komponenterna i dörrpanelen behöver bara tas bort med ett trim verktygspanel borttagning. Saker du behöver
7mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Liten platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

rulla ner fönstret för dörren som du kommer att arbeta på.
2

Bänd upp dörrlåset med trim verktygsstativ borttagning. Sätt i ena änden av verktyget under plasten yttre ringen och bänd försiktigt dörren låset löst. När gratis, ta bort låset och ställ den åt sidan.
3

bort den elektriska panelen som innehåller spärrkrafttransmittem dörren, makt fönster och kontroller spegel. Sätt i trim verktygspanel borttagning i gapet mellan botten av panelen och dörrpanelen för att bända loss den.
4

Lossa kablage anslutna till den elektriska panelen genom att trycka in flikarna på sidor och separera selar.
5

Avlägsna 7mm skruven sitter bakom kontrollpanelen säkra dörrpanelen till dörren.
6

Ta den andra 7mm skruven ligger under armstödet, på vänster sida av handtaget gapet.
7

Ta bort plasten trim omger dörrhandtaget med trim verktygsstativ borttagning. Skjut den runt dörrhandtaget för att ta bort det, när det är löst.
8

Ta bort locket triangeln spegeln med kåpa borttagningsverktyg och skjut upp panelen för att ta bort den.

9

Avlägsna reflektorlampa på nedre vänstra hörnet av dörrpanelen med kåpa borttagningsverktyget eller en liten skruvmejsel. När fri, kopplar kablaget genom att trycka in på fliken och separerar de två selar.
10

Lyft hela dörrpanelen uppåt och bort från kroppen. Om det behövs, ta bort plasten dammskyddet att exponera dörren högtalaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81431.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.