Hur man installerar en ny CD-spelare i ett 99 Blazer

Den 1999 Chevy Blazer kom utrustade med en fabrik single-disc CD-spelare med AM /FM-radio. Beståndet däck matchas med Blazer högtalare och ger en tillräcklig signalstyrka för systemet. Installera en eftermarknad CD-spelare för att öka signalstyrkan som behövs för att driva nya högtalare eller ge möjlighet för MP3-uppspelning och satellitradio. Köpa GM eftermarknaden stereo-installation kit och en ledningsdragning-sele adapter. Satsen kommer att ge nödvändig fronten och antenn adapter och ledningsnätet kommer att göra Blazer s ledningar kompatibel med den nya CD-spelarens uttag. Saker du behöver
10 mm nyckel
7 mm och Ratchet och uttag
GM stereo-monteringssats (med fronten adapter och antenn adapter sladd) katalog Wiring-sele adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra huven-spaken under instrumentbrädan av Blazer. Flytta till fordonets front.
2

Lyft huven för att komma åt batteriet. Lossa den negativa klämman batterikabeln med skiftnyckel. Flytta kabeln från batteriet. Återvänd till fordonets insida.
3

Ta bort de två skruvas bultarna på den nedre instrumentpanelen under rattstången. De två skruvarna är på vardera sidan om ratten och kan tas bort med en 7 mm hylsa och spärrskaft.
4

Demontera skruven skruven ovanför Blazer instrumentpanel med hylsa och spärrskaft.

5

Ta instrumentpanelen panelen på ett hörn och dra bort det från instrumentbrädan. De plastclips som håller panelen på instrumentbrädan kopplas ur med en måttlig mängd kraft.
6

Ta bort de två skruvarna bredvid stereon och dra beståndet däck från stereo-fästet. Koppla de två plast kabelanslutningar och antenn kabeln från baksidan av radion.
7

Placera installations-kit adapter i dockningsstationen. Skruva i de två skruvarna som tidigare använts för att säkra fabriken stereo i dockan.
8

Anslut Blazer s stereo-ledningar grupp kontakterna i kablage-sele adapter leder. Anslut ledningarna till signalen och eluttag på baksidan av CD-spelaren.
9

Anslut den svarta antennkabeln till GM antenn-adapter sladd. Anslut adapterns sladd till uttaget på vänster sida av CD-spelarens baksida.
10

Skjut CD-spelaren rakt in i fronten adaptern tills den låses på plats.
11

Passa instrumentpanelen med instrumentbrädan i Blazer. Tryck ordentligt runt kanterna på panelen för att ansluta den till instrumentpanelen. Tillbaka de två skruvarna på den nedre instrumentpanelen, på vardera sidan av rattstången. Skruva i skruven ovanför Blazer instrumentpanel.
12

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på Blazer negativa batteripolen. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81504.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.