Hur man tar bort Factory Radio Från en 07 Dodge Ram

De 2007 Dodge Ram lastbil kommer med en rad olika fabriksmonterade stereo enheter. För Ram ägare som vill ha en stereo ljudsystem utöver vad som erbjuds av GM, är en eftermarknad huvudenhet ofta svaret. Innan du installerar eftermarknaden däck måste du först ta bort och koppla bort enheten fabriken stereo. Du kan välja att få beståndet enheten avlägsnas med en professionell bilstereo tekniker, eller du kan ta bort stereon själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
kryssmejsel
7-mm hylsa
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Dra Huvlås under instrumentbrädan för att låsa huven. Flytta till framför lastbilen och öppna motorhuven. Lossa bulten på den negativa batterikabeln med skiftnyckel vid den punkt där den ansluter till den negativa batteripolen. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Återgå till lastbilens kabinen.
2

Öppna mugghållaren under klimatkontroll och ta bort de två skruvarna på toppen av öppningen med en Phillips-skruvmejsel.

3

Ta instrumentpanelen som omger stereon och klimatpanelen och lyft bort den från instrumentbrädan.
4

Ta bort de fyra skruvar bultar (två på varje sida) från sidorna av stereo konsolen med 7-mm hylsa och spärrskaft.
5

Skjut Ram stereo från stereo docka. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet huvudenheten för att slutföra borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81877.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.